Mechatronisch Monteur
Erick Personeelsdiensten
Vaassen
5 dagen geleden

Mechatronisch Monteur

Omschrijving

Waar kom je terrecht als Mechatronisch Monteur?

Onze klant iin Twello is een technisch internationaal bedrijf met een familiair karakter. Hun missie is het continue verbeteren van transport van mensen, goederen en machines.

Het toepassen van uiterst geavanceerde technologieën op aandrijfsystemen, rekening houdend met veiligheid en klimaat, onder de meest extreme omstandigheden op zee, het spoor en op de weg is de kernkwaliteit.

Wat ga je doen als Mechatronisch Monteur?

Als monteur bij rail en commercial vehicles loop je warm voor mechanisch monteurswerk, maar ben je ook gekwalificeerd om elektrische bedrading volgens schema aan te sluiten.

Bij werkzaamheden in de rail sector werk je voornamelijk aan automatische koppelingen van treinen, andere componenten kunnen wel op je pad komen.

Samen met je collega monteurs ben je mede verantwoordelijk voor het netjes houden van de werkplaats, een gestructureerde werkwijze is de standaard.

De klanten bevinden zich voornamelijk in de Benelux.

Wat bieden wij de Mechatronisch Monteurl?

 • Uitstekende verdienste
 • Uitzicht op een vast contact
 • Overnachtings en overwerk toeslag
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Vollop doorgroei mogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier