Monteur speciale voertuigen (21789)
Connect
Schiphol
16 uur geleden

Wat ga je doen in deze functie?

De werkgever is in Nederland actief op Schiphol en wereldwijd op meerdere luchthavens. Zij verhuren, onderhouden en repareren al het rijdend materieel dat nodig is om een vliegtuig af te handelen.

Dat zijn onder andere voertuigen die de belading verzorgen, het aan boord gaan van de passagiers, voertuigen voor de antivries behandeling en voertuigen die het vliegtuig naar de startbaan rijden.

Ook als een vliegtuig aankomt wordt het rijdend materieel van de opdrachtgever ingehuurd om de afhandeling goed te laten verlopen.

Zij hebben meerdere grote vliegtuigmaatschappijen als klant en ze krijgen ieder jaar meer verhuuropdrachten. Dat is de reden dat ze op zoek zijn naar meerdere monteurs!

De huurvloot is speciaal te noemen, omdat je de voertuigen alleen op luchthavens ziet rijden. Daarnaast biedt het rijdend materieel dat door de monteurs onderhouden dient te worden de kans om met alle denkbare technieken aan de slag te zijn.

Dat is voor veel monteurs een reden dat ze een langdurig dienstverband bij deze werkgever aan gaan. De onderhoudswerkzaamheden worden in de werkplaats verricht, maar het komt ook voor dat je storingen moet oplossen op het platform.

Dit houdt in dat je letterlijk tussen de vliegtuigen staat te sleutelen!

Deze technische uitdaging horen bij ons dagelijks werk :

 • dieseltechniek, aandrijftechniek, koeltechniek
 • elektronica, vermogenselektronica
 • meet en regeltechniek, canbussystemen
 • hydrauliek, mechanische techniek
 • metaalbewerking, montage en demontage
 • Waar kun je op rekenen?

  Ben jij monteur met een achtergrond in de voertuigtechniek, GWW, vrachtwagens en bedrijfswagens, zwaar materieel of landbouwmechanisatie?

  Dan pas je goed bij onze opdrachtgever en hopen we dat jij je z.s.m. inschrijft.

  Is de route die jij tot nu toe in de techniek hebt bewandeld anders, maar zie je toch voldoende redenen om succesvol te zijn als onderhoudsmonteur?

  Aarzel dan ook niet. Laat het ons weten, dan gaan we met elkaar in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  Wij bieden een veelzijdige baan als onderhoudsmonteur speciale voertuigen aan : een technische job op een unieke werklocatie.

  Je ontvangt een goed maandsalaris en kunt verder rekenen op de volgende voorwaarden :

 • Een salaris van €2500 - € 3100 bruto per maand
 • Wij bieden je cursussen en opleidingen
 • De mogelijkheid om tot je pensioen te werken
 • Flexibiliteit in de indeling van je werkweek
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Indien gewenst stelt de opdrachtgever een woning ter beschikking voor medewerkers die van verder weg komen. Ook is het een mogelijkheid om 4 X 9 uur of 4 X10 uur in de week te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier