Coördinerend Begeleider Stationslaan
Philadelphia
Stationslaan
2 dagen geleden

Voor de locatie Stationslaan in Nunspeet zoeken wij een Coördinerend begeleider voor 24 uren per week.

 • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes
 • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
 • Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis
 • Als coördinerend begeleider ben je goed in staat om samen met je collega’s en in afstemming met de cliënt (en / of diens belangenbehartiger) de behoefte van de cliënt te vertalen naar een passende ondersteuning.

  Je coördineert en voert, mede met jouw team, de activiteiten uit ten behoeve van de ondersteuning van de cliënt en betrekt hierbij actief het netwerk van de cliënt.

  Jouw werkplek

  Stationslaan is een woonlocatie in Nunspeet. Op de locatie wordt zorg geboden aan bewoners met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

  De locatie bevindt zich midden in het centrum van Nunspeet. De locatie bestaat uit 18 appartementen en 3 gezamenlijke ruimtes.

  Binnen locatie Stationslaan wonen cliënten van verschillende leeftijden. Een deel is volwassen en is vanuit huis op de Stationslaan komen wonen.

  Daarnaast is er een groep volwassenen en ouder wordende cliënten. De hulpvragen lopen dan ook uiteen van zelfstandigheid en eigen regie, gedragsproblematiek tot ondersteuning bij relaties, seksualiteit en social media.

  Begeleiding vindt plaats vanuit de gezamenlijke huiskamer / steunpunten en vanuit de appartementen van de cliënten. Uitgangspunt hierbij is dat de cliënt in zijn / haar kracht komt en zoveel mogelijk de eigen regie over het leven heeft.

  Over jou

  Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn. Ervaring met de doelgroep is een must.

  Je kunt onregelmatige diensten (7 / 24 uur) met slaapdiensten werken.

  Je bent in staat om de zorgvraag van de cliënt goed in kaart te brengen en hier je begeleidingsstijl op aan te passen. Je staat naast de cliënt, bent assertief, zelfstandig, proactief, flexibel in de omgang, betrokken en inlevend.

  De teams op locatie Stationslaan zijn volop in ontwikkeling om goed in te kunnen spelen op de veranderende doelgroep binnen de locatie.

  Daarnaast is er een start gemaakt om zelforganiserend te gaan werken. Van de coördinerend begeleider verwachten we een actieve houding om mee te denken / werken in deze ontwikkeling en heb je een voortrekkersrol in het team.

  Het team waarin je komt te werken bestaat nu uit veel doeners’. Als aanvulling hierop zijn we op zoek naar een denker’ die overstijgend denkt en collega’s hierin weet mee te nemen.

  Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963,- en maximaal €2902,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier