Kraan-/Shovelmachinist - Vlaardingen
Renewi
Vlaardingen
2 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij de allerbeste kraan- / shovelmachinist? Weet jij zelfs de kleinste onderdelen te sorteren?

Voor onze vestiging in Vlaardingen is Renewi op zoek naar een :

KRAAN- / SHOVELMACHINIST - Vlaardingen

fulltime)

Wat ga je doen als Kraan- / Shovelmachinist bij Renewi?

Je werkt op onze locatie waar afval wordt gesorteerd, opgewerkt tot grondstof en overgeslagen. Als Kraan- / Shovelmachinist ben je verantwoordelijk voor het verladen, laden en sorteren van de verschillende afvalstromen in vrachtwagens en containers.

Daarnaast bedien je de machines ten behoeve van de sorteer- en / of bewerkingsprocessen.

Jouw profiel

Als Kraan- / Shovelmachinist binnen Renewi :

 • Ben je gemotiveerd en beschik je over een flexibele instelling.
 • Heb je ervaring met een shovel en / of kraan (met sorteerknijper).
 • Beschik je over een no-nonsense mentaliteit en heb je veiligheid en milieubewustheid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Is het een pré als je in het bezit bent van een VCA certificaat.
 • Waar kom je terecht?

  Je komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. Als machinist kom jij in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten en jouw vakkennis uit te breiden.

  Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet. Je komt te werken in een roulerende 3 ploegen dienst.

  Hoe maken wij jou blij?

  Wij bieden je een goed salaris waarnaast alle overuren worden uitbetaald. Ook hebben wij een goede pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

 • Gegarandeerd overuren. (deze betalen wij uit)
 • 27,5 vakantiedagen!
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Overige arbeidsvoorwaarden, cao conform beroepsgoederenvervoer.
 • Nog veel meer interne regelingen!
 • Wie zijn wij?

  Nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Dat is waar Renewi als beursgenoteerd en leidend waste-to-productbedrijf, met ruim 8.

  000 medewerkers, elke dag aan werkt. Met een jaaromzet van een kleine 2 miljard en een groot netwerk in de Benelux met bijna 200 vestigingen (hoofdkantoor in de UK), verspreid over negen landen in Europa en Noord-Amerika, zijn we altijd dicht bij onze klanten.

  We bieden oplossingen voor een aantal van de belangrijkste milieuvraagstukken van vandaag : het verminderen van afval en het leveren van recyclingoplossingen om onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen te voorkomen.

  Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Met onze jarenlange kennis, ervaring en brede aanbod aan diensten, bieden we voor ieder afvalvraagstuk een duurzame, pragmatische oplossing.

  We recyclen afval weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

  Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

  Het resultaat van ons werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

  Wist je dat

 • Wij jaarlijks een CO2-reductie realiseren die vergelijkbaar is met de uitstoot die Amsterdam in twee maanden tijd produceert?
 • Wij voor meer dan 150.000 klanten en 2 miljoen huishoudens nieuw leven geven aan verschillende afvalstromen?
 • Ben jij dé nieuwe Kraan- / Shovelmachinist die wij zoeken?

  Voor vragen of direct contact neem contact op met Milou Verhoeks via . Meteen reageren? Reageer dan direct via bovenstaande sollicitatiebutton.

  Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

  Doorgroei binnen Renewi vinden we belangrijk. Daarom verschijnt deze vacature tegelijkertijd intern en extern en gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

  Naast doorgroei vinden we gelijke kansen ook belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

  Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

  Let op : Dit is een doorlopende vacature bij Renewi.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier