Helpende instelling
Werkzoeken.nl
Wezep, NL
21 uur geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Helpende niveau 2 in Wezep en regio Noord en OostGelderland.

Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers ophet gebied van V&V-huizen en Ouderen.

Als Helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijksleven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt datjouw cliënt zijn of haar dag goed begint en / of deze in de avondprettig afsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld vanverschil.

Je takenpakket is gevarieerd enomvat het ondersteunen van cliënten verschillende dagelijkseactiviteiten. Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen,aan te kleden en het eventueel assisteert bij het aantrekken vansteunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haarmedicatie tijdig toegediend krijgt.

In dezorg draait alles om mensenwerk. Het is dan ook enorm belangrijkdat je je in kunt leven in de situatie van een cliënt.

Kun jij goedluisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te makentijdens de verzorgende werkzaamheden? Dan zorgen jouw warmte,oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënthelemaal op zijn of haar gemak voelt.

Alsje bijvoorbeeld in een verpleeg- en verzorgingshuis,gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in eenteam te werken met leuke collega’s.

Kies je voor het draaien vandiensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevendentijdens een route bij jou in de buurt.

Benje enthousiast geworden om als Helpende niveau 2 aan het werk tegaan in Wezep e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Schrijf jezelfdan veilig onlinein!

Functie-eisen :

Je hebt een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Eenafgeronde medicatiemodule is een pré.

Je bentstressbestendig.

Je beschikt over een sterk ontwikkeldverantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt goede sociale encommunicatieve vaardigheden.

Je hebt een goedebeheersing van de Nederlandse taal in zowel woord alsgeschrift.

In het bezit zijn van eigen vervoer is eenpré.

Je bent bereid om een VOG aan te vragen (dekosten worden door ons vergoed).

Je hebtaffiniteit met V&V-huizen enouderen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier