Back-end PHP Developer
Hupp
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Nieuw

Als Back-end PHP developer bij CARE in Eindhoven tover jij een leeg canvas om in een solide architectuur. Jouw code staat als een huis, want het is de basis voor de rest van het team.

Je ontwikkelt systemen voor innovatieve websites, softwaresystemen en andere online tools. Het maakt niet uit of je een senior of medior ontwikkelaar bent, als je maar wil blijven leren en liefde hebt voor je vak!

Samen met het ontwikkelteam bouw je slimme oplossingen voor de klanten van CARE. De ene keer is het volledig maatwerk. De ander keer pas je de door CARE ontwikkelde software toe.

Je realiseert projecten voor verschillende klanten, zowel zakelijk als overheidsinstellingen. Daarnaast ontwikkel je (mee aan) verschillende producten van CARE zelf.

Van een eigen CMS, tot narrowcasting-systeem, en van het zelf ontwikkelde intranet tot revenue management software (RevControl).

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit!

Dit breng je mee

Jij bent een codekunstenaar met een passie voor PHP. Proactief ga je aan de slag met de beste technische oplossingen voor de klanten van CARE! Je begrijpt de essentie van een probleem en jouw technische skills stellen je in staat om tot een oplossing te komen.

Hierdoor zie jij het grotere plaatje en bent niet bang om af en toe wat intelligents te roepen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stopt pas als de klant 100% happy is! Verder heb je affiniteit met informatiebeveiliging en ervaring met moderne web-

 • techniek. Kennis van Symfony, Jira, GIT, OOP, SOLID en Design patterns is een pré. Daarnaast heb jij;
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met PHP, bij voorkeur Laravel of Symfony
 • Je weet ook het een en ander van JavaScript (ES6), HTML5 en CSS
 • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende klanten en projecten
 • Je deelt je kennis met de andere ontwikkelaars (en zij delen hun kennis ook met jou)
 • Dit bieden wij jou

  Een uitdagende functie in een omgeving waar maatwerk en klanttevredenheid centraal staan! Jij zet je in voor de meest uiteenlopende projecten en verschillende type klanten.

  CARE is een platte organisatie waar iedereen even belangrijk is. Heb je een leuk nieuw idee? Leg het vooral voor. CARE biedt ruime mogelijkheden om jezelf en je skills door te ontwikkelen in de vorm van een opleidingsbudget en tijd.

  Vanuit een heerlijk, sfeervol en karakteristiek pand aan de rand van Eindhoven ga jij aan de slag! Tijdens kantooruren wordt hard gewerkt maar rond lunchtijd legt iedereen het werk stil.

  Er wordt altijd samen geluncht en wellicht een potje dart, tafelvoetbal of biljart gespeeld in de game-kelder.

  Bedrijfsprofiel

  CARE is een bijzonder internetbedrijf uit Eindhoven. Zij bouwen al sinds 1995 websites en online toepassingen voor bedrijven en gemeenten.

  CARE wil verwachtingen van klanten overtreffen. Of het nu gaat om een kleine webapplicatie voor de kruidenier op de hoek of om een complexe online applicatie voor een grote elektronicafabrikant : iedere klant is bijzonder! Het team bestaat uit gewone mensen, maar met bijzondere talenten en één gezamenlijke passie : goede online toepassingen ontwikkelen en beheren.

  Neem een kijkje in de showcases voor . Bezoek ook de website van RevControl, het revenue managementsysteem dat CARE ontwikkelde.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier