Gemeentemakelaar
Talentenregio
Deventer
1 dag geleden

Het team

Bij het team PRO (Projecten Realisatie en Ontwikkeling) werken 90 experts op het gebied van project- en procesmanagement.

In het team bestaat uit projectmanagers, projectleiders, planeconomen, juristen, juridisch planologen, makelaars, civieltechnisch adviseurs, projectassistentes en programmamanagers.

We werken in de volle breedte van het ruimtelijke fysieke domein (gebiedsontwikkeling, infra, bereikbaarheid) en verzorgen ook projectmanagement in het sociaal / maatschappelijk domein.

In ons relatief jong team werken allemaal enthousiaste mensen die zichzelf en ons team elke dag een stukje beter maken.

Ons aanbod

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou :

 • pensioensopbouw bij het ABP;
 • een individueel keuzebudget van 17,05%. Via het keuzemodel kun je je Individueel Keuzebudget inzetten voor aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;
 • fiscale reiskostenregeling en voorzieningen voor een thuiswerkplek
 • een regeling betaald ouderschapsverlof
 • Daarom kiezen voor Deventer

  Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen.

  Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan.

  Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier