Wijkverpleegkundige
Zorgbalans
Haarlem
5 dagen geleden

Wat doe je als

Wijkverpleegkundige bij Zorgbalans?

Als wijkverpleegkundige bij Zorgbalans werk je met een vaste groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat het team goed draait en dat jullie de juiste zorg leveren.

Je bepaalt samen met je cliënt welke zorg hij of zij nodig heeft. Zo bouw je een (h)echte band op. Buiten je team ben je ook in contact met andere disciplines van de organisatie.

De lijnen zijn kort wat maakt dat je snel kunt schakelen, dit is allemaal in het belang van goede kwaliteit van zorg . Als Wijkverpleegkundige heb jij een coachende en aansturende rol naar je teamcollega’s.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie buurt. Je hebt daardoor veel invloed op je eigen werk.

Ook heb je veel contact met het zorgnetwerk in de buurt.

Als wijkverpleegkundige voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Dat doe je soms in complexe en instabiele situaties.

Je bent de spil in de zorg en naast de huisarts ben jij zichtbaar in de buurt. Je kent het sociale domein van je wijk goed en gebruikt dit ook in je werk.

Omdat jij als wijkverpleegkundige dagelijks te maken hebt met onze cliënten, horen we graag jouw mening en ideeën. Bij ons heb je een stem.

Over hoe we processen en werkwijzen in de wijkzorg kunnen verbeteren. Zodat onze cliënten de beste zorg krijgen. Daarbij zien we graag dat je je blijft ontwikkelen.

Wij bieden je daarom volop mogelijkheden voor het volgen van trainingen en opleidingen.

Zorgtechnologie staat hoog op de agenda bij Zorgbalans . Het is onze ambitie om met technologie meer comfort te bieden aan cliënten en medewerkers.

Wij zoeken verpleegkundigen die deze uitdaging op technologisch vlak met ons willen aangaan.

Profiel en opleiding

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO-V
 • Je bent minimaal 24-36 uur per week beschikbaar
 • Je hebt werkervaring in de thuiszorg of binnen een woonzorglocatie
 • Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg
 • Verder heb je affiniteit met pionieren, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk
 • Wij verwachten dat je meegaat in de technologische ontwikkelingen van onze organisatie
 • Over de locatie

  Buurtteam Delftwijk werkt vanuit een locatie direct naast de huisartsen, midden in het levendige, maar ook groene, Haarlem Noord.

  De vragen van onze cliënten zijn gevarieerd, nemen toe en maken elke dag verrassend anders. Een mooie kans om aan de slag te gaan in een veelzijdige team met collega’s die diversiteit, goede zorg en natuurlijk collegiaal werken hoog in het vaandel hebben.

  Naast professionaliteit is humor en vindingrijkheid kenmerkend voor het team. Er wordt veel samengewerkt met o.a. het Sociaal Wijkteam, welzijn en de huisartsen in en rondom de buurt.

  Team Delftwijk is een warm team : er wordt vol overgave gezorgd voor de cliënten maar óók voor elkaar als collega's. We houden van een team-etentje en lossen zonder twijfel diensten voor elkaar op, mocht er nood aan de man zijn.

  Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als wijkverpleegkundige maximaal €3.818,87 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 50 conform CAO VVT).

  Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je krijgt een IPad en een mobiele telefoon. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

  Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden : Zorgbalans UIT&THUIS, met hoge korting op gemak, gezondheid, producten en dagjes uit.

  De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier