Servicemonteur pompen
Eminent
Wormerveer, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Servicemonteur pompen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan bijvoorbeeld afvalwater-installaties en verschillende gemalen.

Deze zijn zowel mechanisch als elektrisch. Als onderhoud en servicemonteur beschik je over een complete servicebus en ben je het visitekaartje van deze onderneming.

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

Als Onderhoud en Servicemonteur beschik je over :

 • Een afgeronde cursus MBO Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
 • Kennis en ervarenheid op zowel elektrisch als mechanisch vlak.
 • Werkervaring in een onderhoud / servicefunctie op het gebied van pompen.
 • Stabiel arbeidsverleden.
 • Bedrijfsomschrijving

  Een stabiele onderneming welke actief is in op meerdere terreinen, waaronder pomptechniek. Persoonlijke ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen, voor zowel junioren als personen met ervaring.

  Een professionele en interessante werksfeer combineren met een aangename werkomgeving zijn interessante uitgangswaarden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze vacature verzorgen wij een rechtstreekse bemiddeling voor onze opdrachtgever. Je komt dus direct in dienst van de opdrachtgever en na gebleken geschiktheid ontvang je een contract voor onbepaalde tijd wat betekent een vast dienstverband.

  Een dienstverband voorzien van een prima pakket belangrijkste en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier