Calculator
Eminent Groep
Breda, Noord-Brabant, NL
9 uur geleden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de prijsvorming van de projecten binnen je team. Dit doe je voor nieuwbouw- en verbouwprojecten waarbij je voornamelijk moet denken aan utiliteitsbouw projecten in de richting van de zorg en onderwijs.

In deze projecten werk je nauw samen met de Projectleider Uitvoerder Werkvoorbereider en ketenpartners. Je zorgt ervoor dat de inschrijfbegrotingen zowel commercieel als bedrijfseconomisch worden gerealiseerd en opgebouwd.

Ook ben je intensief betrokken bij het samenstellen van ramingen en begrotingen in de diverse fasen van het ontwikkelings- en voorbereidingsproces.

Je overlegt met betrokken partners over technische ontwikkelingen en draagt alternatieven aan. Ten slotte neem je de calculaties door met de directie enof opdrachtgever en motiveer je de gemaakte keuzes.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier