Specialist Testautomatisering
ANWB
Hoogeveen, NL
6 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

De afdeling ICT van Unigarant staat voor een toekomstvaste en voorspelbare IT dienstverlening. Innovatie en datadriven besluitvorming worden door de afdeling maximaal ondersteund.

De afdeling werkt op een informele manier samen en de collega’s bieden ruimte voor de originaliteit van ieder persoon. Iedereen is gedreven om voorop te blijven lopen en te zorgen dat ideeën ook echt werken.

Waar je aan werkt

Jouw expertise als testautomatiseerder komt goed van pas in het verder ontwikkelen van onze testautomatisering. Jij bent degene die schakelt tussen techniek en functionaliteit en je bent dé brenger van geautomatiseerde technische oplossingen.

Je zorgt ervoor dat je actief betrokken bent bij alles waar je expertise goed van pas komt. Om te voorkomen dat je herhalend of dubbel werk moet doen, bedenk je altijd wat je kunt automatiseren.

Dit doe je niet alleen voor je eigen werk, maar ook voor datgene wat je om je heen ziet gebeuren. Je grijpt de kans om aanpassingen sneller en beter live te brengen.

Je schakelt daarbij zelf rechtstreeks met de business, beheer, management, externe partijen, etcetera.

Hebben we een match?

Je bent gewend om op HBO niveau te werken en je hebt veel ervaring met Agile werken. Jij bent degene binnen Unigarant die geautomatiseerde testsuites opstelt en verder ontwikkelt.

Het zelf plannen en coördineren van testactiviteiten gaat je makkelijk af. Schakelen van hoofdlijnen naar de details, naar de techniek, en weer terug vind je geen enkel probleem.

Je hebt ervaring met Fitnesse en Jenkins en het automatiseren van testgevallen en je vindt het heerlijk om je in de techniek te verdiepen, zoals HTML, XML, SOAP.

Het is een pluspunt als je daarnaast ook nog Java-programmeerkennis in huis hebt.

Waar in de organisatie

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op.

Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

Vriendelijk’, open’ en transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en doen we massaal mee met de Hoogeveense Cascaderun.

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier