Medewerker technische dienst
Carriere Uitzendbureau
Wijster, Drenthe
2 dagen geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Je verhelpt en voorkomt storingen in procesinstallaties. Dit kan mechanisch of elektrotechnisch zijn. Je voert onderhoud uit aan diverse installaties, zodat processen veilig hervat kunnen worden en stilstand van de installaties beperkt blijft.

Assisteren doe je bij het aanpassen en ombouwen van de machines op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied.

Ook zorg je dat de technische documenten altijd goed op orde zijn.Â

Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van werktuigbouw, elektrotechniek of van een vergelijkbare opleidingGeen opleiding, maar wel ervaring?

Daar zijn wij ook blij mee! Minimaal 3 jaar relevante ervaring in de functie als mechanisch monteur, elektromonteur of storingsmonteur in een industrià le omgevingEen goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschriftPluspunt : beheersing van de  Engelse en Duitse taalIn bezit van VCAJe bent bereid tot het werk

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier