Engineer
Headhuntersteam
's-Hertogenbosch, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsprofiel Onze klant is een internationale specialist in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van bekistings- ondersteuningsconstructies.

De organisatie werkt voornamelijk aan complexe projecten in de hoogbouw & utiliteitsbouw. Als medewerker kom je te werken in een collegiale omgeving met een gemoedelijke en familiaire sfeer, maar kun je gebruik maken van de kennis en de voordelen van een groot internationaal bedrijf.

Over de functie Als Engineer bij deze organisatie krijg je de mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken. Hierbij kun je onder andere denken aan het maken van tekeningen en het maken van berekeningen.

Hiervoor krijg je ook opleidingsmogelijkheden aangereikt. Daarnaast heb je intensief contact met je klanten en ben je ook fysiek bij de klant aanwezig voor een wekelijks overleg.

Daarnaast werk je samen met zeven andere engineers binnen de organisatie en heb je ook contact met de afdelingen sales en logistiek voor de materiaalselectie.

Je houdt je bezig met grote projecten door heel Nederland en je zult daarbij regelmatig samenwerken met vestigingen uit andere landen.

Het is een echt familiebedrijf met een laagdrempelige en informele sfeer, waardoor je je snel thuis en gewaardeerd voelt! Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting Bouwkunde;
 • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je woont in de regio van ’s-Hertogenbosch. Competenties
 • Je beschikt over sterke communicatie vaardigheden, vanwege het vele contact met de engineers, klanten en overige afdelingen;
 • Je voelt je thuis in de informele, Brabantse cultuur die er is binnen de organisatie;
 • Het is van belang om praktisch sterk te zijn en een leergierige instelling te hebben. Noord-Brabant Vast N.o.t.k.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier