Metselaar
Faber Personeelsdiensten
Apeldoorn, Nederland
3 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als metselaar bij Faber ben jij altijd verzekert van werk. Ben jij een ervaren metselaar? Dan is dit dé vacature waar jij naar op zoekt was.

Doe jij niks liever dan werken op luxe nieuwbouwprojecten? Of toch liever onderhoud en renovatie? Bij Faber staan jou wensen op nummer 1 en zorgen wij ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Enthousiast geworden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Daarover ga ik graag met jou in gesprek! Welke werkzaamheden word je blij van en welke niet? Wij horen het graag zodat wij je als metselaar aan de slag kunnen helpen op één van onze mooie projecten.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij als metselaar opzoek naar de volgende stap in je loopbaan. Of ben je nieuwsgierig wat voor jou de mogelijkheden als metselaar zijn.

Veel of weinig ervaring wij gaan graag het gesprek met je aan!

Wat wij bieden

Een leuke en afwisselende baan als metselaar! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de €2.700 en €3.000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring.

Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier