.NET Developer
Macaw
Hoofddorp, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vacature : .NET DeveloperLocatie : Hoofddorp, Barendrecht en / of Apeldoorn e.o.Aantal uur : 32 40 uurComplexe maatwerkoplossingen weet jij foutloos te implementeren samen met jouw team.

Hoe?Wat je doet als .NET DeveloperHeb je weleens nagedacht over de complexiteit achter de strooiwagens? Hoor ik je al puzzelen?

Precies, daar is flink wat maatwerk voor nodig en daar ga jij aan werken! Samen met de beste Integratiespecialisten en een ijzersterke achterban, draag jij bij aan het succes van onze klanten.

En in dit geval dus uiteindelijk ook aan minder ongelukken en files bij gladheid! Wat mag je van Macaw verwachten?Jouw kennis en ervaring wordt beloond! Zowel in verantwoordelijkheden en ontwikkeling als in diverse extra’s, zoals : Goed salarisUitstekende arbeidsvoorwaardenMobiliteitsvergoedingExtra vakantiegeldErkenning en waardering voor goed werkSuper hippe werklocatie op Park 2020 in HoofddorpLekkerste lunch ever en gezonde snacks

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier