Hogeschool Leiden zoekt: meerdere docenten verpleegkunde
Hogeschool Leiden
leiden
1 dag geleden

Functie-inhoud

Hogeschool Leiden zoekt : meerdere docenten verpleegkunde

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 12.500 studenten en 1.250 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid.

Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk.

Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen.

Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

De faculteit

De faculteit Gezondheidszorg is met zo’n 2550 studenten en 220 medewerkers één van de vijf faculteiten van de hogeschool.

De faculteit bestaat uit de bacheloropleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde en Vaktherapie en de masteropleidingen Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg en Advanced Nursing Practice.

Daarnaast maken vier lectoraten deel uit van het facultaire kenniscentrum VEER (Vitaliteit En Eigen Regie).

De Opleiding tot Verpleegkundige

Binnen de opleiding Verpleegkunde studeren 1.550 studenten en zijn 80 docenten en enkele onderwijsassistenten en ondersteuners werkzaam.

De opleiding heeft goede relaties met het werkveld in de regio. Het gaat om tal van samenwerkingsverbanden op het gebied van onderwijs, praktijk en onderzoek.

De opleiding verzorgt naast onderwijs bij- en nascholingen voor verpleegkundigen. Zij heeft daartoe het Centrum voor Bij- en Nascholing Verpleegkunde opgericht (CBNV).

De bij- en nascholingen worden in opdracht van het CBNV verzorgd door docenten van de opleiding.

De opleiding verzorgt een curriculum voor de verpleegkundige van vandaag en morgen. Het curriculum is gebaseerd op het landelijke Opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020.

De opleiding is ingericht met 4 teams om met focus en samenhang efficiënt te kunnen werken. Elk team wordt geleid door een teamleider.

De opleiding versterkt praktijkonderzoek en praktijkleren in samenwerking met het werkveld, gericht op voortdurende innovatie van onderwijs en het leveren van bijdragen aan verbetering van de praktijk.

De functie

Wij zoeken docenten - voor de verschillende teams - met relevante en actuele ervaring in de verpleegkundige beroepspraktijk.

De hoofdtaken :

Voorbereiden en verzorgen van onderwijs en beoordelen van opdrachten, toetsen en verslagen. Begeleiden en coachen van studenten in verschillende leersituaties (vaardigheden, projecten, colleges, studieloopbaanbegeleiding en afstudeeronderzoek).

Inhoudsdeskundige voor studenten maar ook voor collega’s en het werkveld. Kijk ook naar dit voor meer informatie over de functie!

Functie-eisen

 • Bij voorkeur in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding tot verpleegkundige gecombineerd met recente ervaring in de gezondheidszorg
 • Enige) ervaring als docent zodat je goed weet waar je aan begint

 • Bij voorkeur een relevante masteropleiding
 • Belangrijke eigenschappen zijn : je willen verdiepen in studenten, graag samenwerken, van en aan elkaar leren, werken vanuit overzicht, aanpakken, anderen stimuleren, positief en energiek
 • Affiniteit met digitaal onderwijs is natuurlijk nodig
 • Arbeidsvoorwaarden

  De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 (schaal 10) of minimaal € 3.

  658,64 en maximaal € 5.026,85 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband conform de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor minimaal 0,6 fte voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

  Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden bijvoorbeeld, het volgen van een masteropleiding - en er is ruimte voor professionalisering.

  Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3% en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

  Informatie en sollicitatie

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aart Rietveld, opleidingsmanager HBO-V, via telefoonnummer : 06 48 13 39 56 of per e-mail : .

  U kunt uw sollicitatie inclusief curriculum vitae t / m 9 september aanstaande, mailen naar :

  Vermeld a.u.b. in de titel van uw mail : vacaturenummer 56 / 2021 / GZ, uw achternaam en voorletter(s)’.

  De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

  Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure.

  Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier