Process Engineer - medior
Gi Group SpA
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

2020-01-17 Functieomschrijving De Process Engineer is verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe processen en / of producten.

Daarnaast is de Process Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en overdragen van Lean Six Sigma, Change Management en Inclusion naar directe collega's.

Jij gaat je bezighouden met het ontwerpen, analyseren, monitoren en verbeteren van processen en installaties binnen dit toonaangevende bedrijf.

Alle schakels van de productieketen en het beslissingsproces dat hieraan voorafgaan, vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

 • Functie-eisen : Wat verwachten wij van onze toekomstige Process Engineer? per direct beschikbaar; ervaring binnen een technische werkomgeving is een pré;
 • doorzettingsvermogen, gemotiveerd en punctueel. Arbeidsvoorwaarden : Wat mag de toekomstige Process Engineer van ons verwachten?

  marktconform salaris; dienstverband van 40 uur per week; reiskostenvergoeding; voldoende doorgroeimogelijkheden; kans op vast contract.

  Over de klant : Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie die zich voornamelijk richt op de gezondheidsbranche.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier