Associate Real Estate
DLA Piper
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

The role

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 90 steden verdeeld over 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten.

Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche.

We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 1916 en sinds 2005 zijn wij geïntegreerd in DLA Piper en daarmee combineren wij het beste van twee werelden : we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar ondervinden ook de voordelen van onze internationale omvang.

DLA Piper heeft wereldwijd een sterke vastgoedpraktijk en zet daarbij in op de groeiende vastgoedmarkt. De praktijkgroep is gespecialiseerd in commerciële vastgoedtransacties, financieringen, projectontwikkeling en huur waarbij advocatuur en notariaat geïntegreerd samenwerken.

Ook voeren we een gecombineerde advies- en procespraktijk, en alle juridische aspecten die zich voordoen vanaf grondverwerving - via ontwikkeling en realisatie - tot en met de exploitatie van onroerend goed komen aan bod.

Milieuvraagstukken en bestuursrechtelijke aspecten worden zowel zelfstandig alsook in de context van vastgoedprojecten behandeld.

We werken voor aansprekende cliënten in Nederland en in het buitenland.

Wij zijn op zoek naar een Associate Real Estate met brede kennis en ervaring op het gebied van vastgoedrecht. Jouw dagelijkse praktijk zal in hoofdzaak bestaan uit het begeleiden van commerciële vastgoedtransacties en het beoordelen en opstellen van huurovereenkomsten.

Daarnaast kunnen ook de privaatrechtelijke aspecten van projectontwikkeling en bouwrecht aan bod komen. Je wordt onderdeel van een hecht en jong team waarbij teamspirit, enthousiasme, durf en gedeeld succes voorop staan.

Je krijgt de ruimte om een eigen klantenbestand op te bouwen en je verder te specialiseren.

Wij komen graag in contact met kandidaten met :

 • Tenminste drie jaar relevante ervaring in de commerciële advocatuur
 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met de vastgoedpraktijk in de ruimste zin
 • Juridische diepgang met een praktische oplossingsgerichte instelling
 • Ambitie om in een internationale context te werken
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes.

  Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

  Secondments bij aansprekende cliënten en andere DLA Piper kantoren wereldwijd maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier