Begeleider Wonen / Elzenpas 3 / 16 uur
Elver
Nieuw-Wehl, NL
3 dagen geleden

Elzenpas 3 is een woongroep waar 6 bewoners wonen met een intensieve begeleidingsvraag en de nodige zorg. 3 dames en 3 mannen in de leeftijd van 31 jaar tot 62 jaar.

1 bewoner woont in een aangrenzend appartement. Het is een groep bewoners die allemaal om duidelijkheid en structuur vragen.

Het is een levendige groep waarin veel interactie plaatsvindt tussen bewoners. Binnen de groep wordt er gewerkt in subgroepjes, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van de verschillende ruimtes.

2 bewoners krijgen individuele begeleiding binnen de woongroep.

Belangrijk binnen Elzenpas 3 is dat er duidelijkheid, structuur en voorspelbaarheid wordt geboden. Dit gebeurt door aan de hand van een vast dagprogramma een gestructureerde en consequente benadering te geven.

Bij de activiteiten die we met onze bewoners ondernemen proberen we een goede balans te vinden tussen inspannende en ontspannende activiteiten.

Dit kan in subgroepjes zijn, individueel en af en toe ondernemen we ook wat met de hele groep.

Waarom hier werken?

Kom bij ons werken als je van een uitdaging houdt. Er wordt een rustige, positieve begeleidingsstijl ingezet. Je werkt met een leuke groep bewoners en collega s binnen een gevarieerd dagprogramma waarin inspannende en ontspannende activiteiten elkaar afwisselen.

We bouwen een onvoorwaardelijke band op met onze bewoners, de bewoner staat hierbij centraal.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep.

Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon : dag-, avond- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Elzenpas 3 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen.

Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's.

Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
 • Een positieve en gezellige bijdrage kan leveren in het team.
 • Zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs , omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan : Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
 • Wat bieden wij jou?

 • Je werkt bij ons 16 uur per week , voor een periode van 2 jaar. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd via het Flexbureau (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.
 • 853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier