Energiebeheerder (0,8 - 1,0 fte)
Universiteit Utrecht
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Functie

Als energiebeheerder ben je onderdeel van het team energiemanagement en ben je met name bezig met energy site management.

Dat wil zeggen dat je het functioneren van de energievoorziening als totaal maar ook van de verschillende systemen, zoals WKO, monitort en daar waar mogelijk verbetervoorstellen doet om deze efficiënter in te zetten.

Nu, maar ook met oog voor toekomstige ontwikkelingen.

Profiel Dit breng je met je mee :

 • je hebt een technische opleiding op mbo / hbo-niveau, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Meet en Regeltechniek;
 • je hebt relevante en aantoonbare ervaring als energiebeheerder binnen een grote organisatie;
 • je bent in staat huidige energievraagstukken in kaart te brengen en deze op te lossen zoals de optimalisatie van het energiebedrijf en de WKO;
 • Je kunt complexe technische vraagstukken goed verwoorden (mondeling en schriftelijk) en bent aantoonbaar in staat kosten en baten voor energieprojecten op te stellen;
 • je bent ervaren in het opstellen van businesscases ter onderbouwing van deze verbetervoorstellen;
 • je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving ten aanzien van opwekking en levering van energie;
 • je bent bekend met het gebruik van datasystemen zoals bijvoorbeeld Erbis en GBS, LIFT.
 • je maakt de verbinding tussen het programma energie, het dagelijks en planmatig onderhoud en projecten;
 • je bent flexibel in de uitvoering van je werkpakket, waarbij jij je collega’s ondersteunt bij de uitvoering van hun taken, maar waarbij dat natuurlijk ook andersom kan;
 • je vindt het leuk om in een veranderende organisatie mee te denken over optimale manier van (samen)werken waarbij je ervaringen bij andere werkgevers gebruikt om nieuwe inzichten in te brengen.
 • Aanbod

  Wij bieden je een aanstelling in tijdelijke dienst voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

  Het salaris bedraagt - afhankelijk van kennis en ervaring - minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- (schaal 9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een volledige aanstelling.

  Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

  Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.

  a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie : werken bij de Universiteit Utrecht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier