Vakantiewerk 2021
ViVa! Zorggroep
Diverse regio's binnen ViVa! Zorggroep
20 uur geleden

Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, Zandvoort

Oproepcontract (uren in overleg)

Ben jij op zoek naar een uitdagende, zelfstandige en goedbetaalde vakantiebaan? ViVa! Zorggroep is op zoek naar enthousiaste en betrokken vakantiekrachten voor verschillende functies!

Let op! Helaas is het niet altijd mogelijk om per direct te starten. We kunnen jou pas op een later moment informeren over de startdatum.

Jouw uitdaging

Voor verschillende locaties en wijkteams zijn wij voor de aankomende zomerperiode op zoek naar vakantiekrachten. Tijdens de vakantie kun je werken in twee verschillende functies, die hieronder worden toegelicht.

Algemeen medewerker (in woonzorglocatie)

In deze functie werk je in een van onze woonzorglocaties. Je kunt ingezet worden in de afwas, in het restaurant, in de huishouding en op de huiskamers.

Je kunt hierin zelf geen keuze maken, je wordt ingedeeld waar de meeste hulp nodig is. Je biedt hiermee ondersteuning aan het zorgpersoneel en draagt jouw steentje bij aan het welzijn van onze bewoners.

Thuishulp (bij mensen thuis)

Je kunt ervoor kiezen om bij mensen thuis schoon te maken. Dit is een erg dankbare taak, want veel mensen zijn blij met jouw komst! Als thuishulp draag je eraan bij dat onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen en bied je huishoudelijke ondersteuning bij veelal oudere mensen die dat niet meer alleen kunnen.

Binnen de functie van thuishulp gaat het veelal om diensten van 1 tot 3 uur tussen 9 : 00-16 : 00 uur.

Werken in de zorg (alleen met een relevant zorg-diploma!)

Ben jij in het bezit van een zorgdiploma of volg je op dit moment een zorgopleiding? Dan mag je ook in de zorg vakantiewerk doen.

Als jij alvast ervaring op wilt doen in het werkgebied, dan is dit de ideale kans!

Wat heeft ViVa! Zorggroep jou te bieden?

Naast een fijne werkplek bieden we een goed salaris van €10.15 bruto per uur. Als je een zorgopleiding volgt of een zorgdiploma hebt, word je betaald in de salarisschaal die bij de behorende functie hoort (vanaf schaal 25, €12,16 bruto per uur).

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent minimaal 16 jaar oud (18 jaar voor thuishulp);
 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar;
 • Je bent minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar in de zomervakantie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier