Allround monteur
PWN
Velserbroek, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als allround monteur voer je zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uit aan het drinkwaternet en stel je leidingen veilig bij storingen.

Je houdt je bezig met meteropnames en -wisselingen, reparaties, onderhoud en inspecties en geeft als het nodig is ook aanwijzingen en opdrachten aan externe monteurs.

Ook doe je spui- en waterkwaliteitswerkzaamheden of je laat dit doen door anderen. Je zorgt altijd voor een goede administratie van je werk.

Bij storingen en andere werkzaamheden ben je niet bang om handelend en doortastend op te treden, bijvoorbeeld het (laten) nemen van de verkeer- en veiligheidsmaatregelen en het zorgen voor een nooddrinkwatervoorziening.

Je informeert mensen en bedrijven die er belang bij hebben, over geplande en ongeplande werkzaamheden. Storingsdiensten worden in een consignatierooster gepland.

Hoe ga jij het verschil maken?

Je kunt goed organiseren, samenwerken en problemen doorgronden. Als je ook besluitvaardig bent, klantgericht en resultaatgericht, en je kunt je makkelijk aanpassen aan nieuwe omstandigheden, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma, bijvoorbeeld 1e monteur water (gas, warmte) of vergelijkbaar;
 • Je woont in Noord-Holland. Je kunt namelijk in principe ingezet worden van ’t Gooi tot de kop van Noord-Holland, de precieze regio is nader te bepalen;
 • Je hebt ervaring op het gebied van drinkwaterleidingen, of bent bereid om dit te leren als je die ervaring nog niet hebt;
 • Je beschikt over een groot gevoel voor veiligheid en bij voorkeur heb je trainingen / cursussen op dat gebied gevolgd;
 • Je werkt hygiënisch en kan goed tegen een hoge werkdruk;
 • Je bent vaardig met moderne techniek zoals mobiele telefoons, tablets enzovoorts;
 • Je herkent je in de PWN-brede steekwoorden : innovatief, omgevingsgericht en gericht op verbeteren.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  We bieden prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsregelingen en een flexibel budget (FAB) waarbij je o.

  a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met natuurlijk de mogelijkheid tot verlenging.

  Het bruto jaarsalaris is maximaal € 43.960, - (inclusief FAB en vakantie en eindejaarsuitkering). Maar vooral zal je onderdeel zijn van een leuke en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier