Verzorgende IG
AxionContinu
De Bijnkershoek (Utrecht Transwijk Noord), NL
10 dagen geleden

Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als Verzorgde IG werk je in woonzorgcentrum De Bijnkershoek, dat ligt in een rustig deel van Transwijk.

Zelfstandig leven in een prettige kleinschalige woonomgeving met de benodigde zorg, dat is wat wij onze bewoners bieden.

Maar er is meer : veel vele activiteiten, zoals een wandelvierdaagse, de jaarlijkse zomerfeesten en de wekelijkse kleine markt met verse bloemen, fruit, kleding en poffertjes, een mooie tuin en gezellig restaurant voor bewoners én medewerkers! De leidinggevenden stellen zich zeer flexibel op denken graag met jou over opleidingen en roosterwensen.

Kortom, een woonzorgcentrum met een levendig hart en waar jij als nieuwe collega van harte welkom bent!

Wij kunnen je een contract voor 32 uur bieden, waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is. Het betreft nachtdiensten.

Wil je graag vrijblijvend een dag meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

We zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik voor een kaart met de locatie.

De functie

Je bent samen met de collega’s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Ook begeleid je een aantal leerlingen en stagiaires.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma van een beroepsrelevante opleiding op MBO-niveau 3 Verzorgende
 • hebt kennis van verpleegtechnisch handelen
 • houdt jouw vakkennis bij door het lezen van vakliteratuur en het volgen van cursussen
 • Vragen?Klik hier om met ons te chatten Offline - Laat een bericht achter0 nieuwe berichten

  Wij bieden

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg. We betalen je in FWG 35. Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.

  Daarnaast heeft AxionContinu goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een tegemoetkoming in de reiskosten conform cao, een persioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn en aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer.

  En ... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!

  Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier