Senior BIConsultant
RBI-Solutions
Utrecht, UT, NL
3 dagen geleden

Senior BI Specialist gezocht!

Heb jij passie voor het analyseren van data? Wil jij van waarde zijn bij de onderbouwing van strategische beslissingen in organisaties?

Zoek jij graag naar oplossingen samen met een team? Dan ben jij de Senior BI-Specialist die wij zoeken!

RBI-Solutions is een sterk groeiend consultancy bedrijf dat zich richt op het vakgebied van Business Intelligence. Binnen RBI-Solutions zijn wij op zoek naar enthousiaste en slimme BI-specialisten om bij te dragen aan het succes van onze klanten en samen te bouwen aan RBI-Solutions als bedrijf.

Wij zoeken BI-ers die wat te vertellen hebben. Onze BI-ers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Soms toolspecialist, soms generalist en meestal allebei.

Wij zijn op zoek naar :

Wij zoeken naar Senior BI-Specialisten die samen met RBI willen groeien. We hebben niet veel noten op onze zang, een kenmerk dat RBI ook wel omschrijft.

Als Business Intelligence Consultant bij RBI ben je ten minste inzetbaar voor 5 dagen in de week. Jij bent analytisch sterk, oplossingsgericht en je hebt kennis op het gebied van data.

Je vindt het leuk om data te analyseren en tot nieuwe inzichten te komen die het bedrijf kan helpen bij het maken van beslissingen.

Je past goed in het team wanneer je communicatief sterk bent en een gezonde dosis (slechte) humor hebt

Wat wij jou bieden :

We zijn een jong consultancy bedrijf met gedreven, relaxte en professionele Business Intelligence Consultants. We hebben een gezonde groei ambitie en een fijn kantoor in Utrecht, waar we om de week op vrijdag samenkomen.

We werken in de grootzakelijke markt en bieden interessante projecten voor diverse klanten. Werken moet leuk zijn en leuk blijven, zo luidt ons motto.

Vanuit die gedachte houden we ons bezig met hoe we werk leuk, leerzaam en groeiend kunnen houden. We stimuleren werknemers om kennis te delen en zichzelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van cursussen.

Naast deze ontwikkelingsmogelijkheden bieden we een goed salaris, laptop, telefoon- en mobiliteitsvergoeding en goede voorwaarden.

Dus beschik jij over :

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Ten minste 3 jaar werkervaring binnen het BI vakgebied
 • Consultancy ervaring
 • Goede technische basis
 • Analytisch vermogen
 • Oplossingsgerichtheid
 • Twijfel dan niet en druk op de sollicitatieknop!

  Tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier