Verzorgende IG | De Eigenwaard - Rossum
STMR
Rossum, NL
5 dagen geleden

Verzorgende IG

bent samen met een team verantwoordelijk voor de ondersteuning, begeleiding en zorg aan de bewoners van het woonzorgcentrum.

Je werkt op basis van een individueel zorgleefplan en zorgt ervoor dat deze nauw aansluit op de behoefte van de bewoner.

Je vergroot de zelfredzaamheid waar mogelijk en creëert veiligheid en geborgenheid voor de cliënt. Hierbij staat de kwaliteit van leven van de bewoner centraal.

Je speelt ook een essentiële rol in het onderhouden van contacten met familie, contactpersonen en vrijwilligers. Ook voor hen ben je het vertrouwde gezicht.

Je vindt het tevens leuk om jouw kennis te delen met stagiaires en leerlingen door middel van begeleiding.

Jouw nieuwe werkplek

Werken bij de Eigenwaard betekent werken in een hecht, warm en vakkundig team van bevlogen collega’s en vrijwilligers. We respecteren elkaar en vinden het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn.

We hebben geduld met onze bewoners en elkaar en stimuleren dat je werkt vanuit je hart. We kennen elkaar goed, komen uit de nabije omgeving en staan met raad en daad paraat! Onze kleinschalige verbouwde woonzorglocatie is prachtig gelegen aan de dijk in het geschiedenisrijke dorpje Rossum.

Wat wij bieden?

Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 35 (cao VVT), minimaal €1.

902,- en maximaal €2.762,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, want je werkt flexibel.

We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling, een eindejaarsuitkering (8,33 %) en aanvullend volgt er een cao van 3% verhoging per juli 2021.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen.

De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een mbo verzorgende IG.
 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien, ook in het weekend.
 • Je bent collegiaal en vindt het geen probleem om diensten volgens rooster te werken. Tevens ben je bereidt tot het werken van alle voorkomende diensten, ook weekenden, nachtdiensten en feestdagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier