Shiftleader Service
Albert Heijn
Hongarijeplaats, Almere CA
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Van voor tot achter de schermen, op elke afdeling weet jij wat er speelt en wat er gebeuren moet. Op basis van data en klantinzichten maak je jouw werk én het leven van de klant een stuk makkelijker.

Je bent dan ook niet bang om op de klant af te stappen om te helpen wanneer je ziet dat hij / zij struggelt bij de zelfscankassa’s.

Als shiftleider houdt je van duidelijkheid en heb je controle over alle processen en over het team op de winkelvloer. Zo zorg je ervoor dat de planning altijd rond is en verdeel je werkzaamheden efficiënt onder de medewerkers.

Daarnaast houd je nauwkeurig de kwaliteit van de uitvoering in de gaten, werk je nieuwe medewerkers in en leer je ze nieuwe taken.

Door jouw positieve insteek en de waardering voor jouw team weet je hun motivatie en betrokkenheid hoog te houden. Constructieve feedback geven en ontvangen is daarbij net zo belangrijk.

Uit ervaring heb je namelijk geleerd dat die gezellige werksfeer zelfs voor de klant zichtbaar is.

Een hecht team

Een winkel runnen doe je niet alleen. De winkelcoördinator helpt jou met uitvoerende taken en andere administratieve bezigheiden.

De winkelcoördinator is er om jou te coachen, begeleiden en je verder te helpen ontwikkelen. Ook brengen jullie samen de ontwikkeling van het team goed in kaart.

Talent spotten en benutten gaat je dan ook goed af. Zo zorg je met veel plezier voor een goede bezetting van de shifts én realiseer je daarmee maximale klantimpact!

All-in erbij-baan

 • Een uitdagende baan bij de nummer één food retailer van Nederland
 • Een goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld en toeslag op zondag
 • Een gouden bonuskaart voor extra korting op je boodschappen (tot €300,- per jaar)
 • Albert Heijn Deals : superdeals van grote merken en korting op bekende pretparken, sport en gaming
 • Potentie om jezelf verder te ontwikkelen binnen Albert Heijn of één van de andere labels van Ahold Delhaize
 • Een stel nieuwe vrienden, als je geluk hebt voor het leven
 • Jouw winkelmandje bevat :

  V)MBO-niveau

 • Ervaring in retail en / of met winkelprocessen
 • Leidinggevende kwaliteiten
 • Affiniteit met technologie en digitale tools
 • Een goedgevulde voorraad klantvriendelijkheid
 • Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met onze contactpersoon op 036-5369980 of kom even langs in onze winkel.

  De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel). De arbeidsvoorwaarden en het selectieproces kunnen afwijken van die van Albert Heijn BV.

  Lees meer

  Hoe wordt mijn salaris berekend?

  Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

  Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld vakantiegeld.

  Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier