H.Z. Logistics betaalt jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur!
H.Z. Logistics
De Lier, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als aankomend vrachtwagenchauffeur word je door H.Z. Logistics opgeleid tot binnenland chauffeur. Het werkgebied voor jou als binnenland chauffeur is geheel Nederland en soms net over de grens naar België.

Je haalt bloemen, planten, groenten en fruit bij leveranciers of kwekers en brengt ze naar het warehouse van H.Z. of naar de havens.

Bij H.Z. Logistics start je als warehouse medewerker in de loods en tegelijkertijd begin je met de theorie en het lessen voor het rijbewijs CE.

Zodra je je theorie hebt behaald ga je om ervaring op te doen wekelijks mee met een van onze mentor chauffeurs. Zij maken je wegwijs bij onze leveranciers en klanten en leren je de kneepjes van het mooie vak Vrachtwagenchauffeur.

Zodra je bent opgeleid ga je de weg op met modern materieel dat perfect is onderhouden. In overleg met de afdeling Planning maken ze een werkschema voor jou, zodat werk en privé goed te combineren is.

Verder kun je rekenen op veel vrijheid, een betaalde opleiding en een goed salaris. Aanvullende vakgerichte opleidingen zijn vanzelfsprekend!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Jouw grootste droom is vrachtwagenchauffeur worden. Of je deze droom op jonge leeftijd nastreeft of pas op een later moment in je leven maakt voor H.Z. Logistics niet uit;
 • Je bent op zoek naar een uitdagende opleiding en verantwoordelijke baan;
 • Je wilt minimaal vier dagen per week werken;
 • Je bent woonachtig in het Westland of omstreken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier