Kraanmachinist
hks-scrap-metals-b-v
Amsterdam
8 uur geleden

De functie

Als Kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de kraan zodanig dat voldaan wordt aan de voorschriften op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.

Jij draagt zorg voor de op- en overslag, je laadt productiemachines en je lost en laadt vrachtauto’s en schepen.

Als je al ervaring hebt met het beoordelen, keuren en sorteren van metalen dan is dit een pré anders leiden we jou hiervoor op.

Het dagelijkse onderhoud aan jouw machine hoort er natuurlijk ook bij.

Orde, netheid en veiligheid op onze werf vinden we belangrijk en hier verwachten we ook jouw bijdrage. Ook zal er een beroep op jou gedaan kunnen worden bij overige werkzaamheden op de werf.

Waar nodig help je collega’s bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bij al jouw werkzaamheden hou je rekening met de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen.

Als persoon ben je zelfstandig, kwaliteitsbewust, communicatief vaardig en technisch aangelegd. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van je werkzaamheden.

Na een gedegen inwerktraject ben je als kraanmachinist hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het beoordelen, keuren en het juist en efficiënt sorteren, het laden van de productiemachines, de op- en overslag van materiaalsoorten en het zelfstandig laden en lossen van vrachtauto’s en schepen.

Alle werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd met inachtneming van de milieu- en veiligheidsvoorschriften. Ook ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan jouw machine.

Daarnaast ben je in staat te werken met andere productiemachines, zoals een heftruck / shovel en draag je bij aan de orde en netheid op de werf.

Waar nodig verricht je ook overige voorkomende werkzaamheden.

Waartoe ben jij in staat?

 • Zelfstandig werken met een kraan / heftruck / shovel.
 • Aandragen van verbetervoorstellen.
 • Problemen los jij op of je zorgt dat ze opgelost worden.
 • Wij vragen

 • Bij voorkeur een afgeronde Mbo-opleiding (technische richting en / of Vapro A).
 • Ervaring met het werken op een hydraulische kraan, shovel en heftruck.
 • Beheersing van de Nederlandse taal (of bereid deze eigen te maken).
 • In bezit van een heftruckcertificaat of bereid om deze te halen.
 • Affiniteit met techniek en metalen.
 • Metalenkennis is een pré.
 • Het aanvragen van een VOG kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden

  Een prettige werksfeer, open cultuur, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je gebruik maken van bedrijfsfitness en hebben we een fietsplan.

  Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen en willen blijven ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier