Productieassistent / Aankomend Productiemanager Tata Steel
Tata Steel
IJmuiden, NL
5 dagen geleden

Zie jij het als jouw uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van de fabriek te vergroten? Wil jij jezelf daarnaast verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap?

Binnen Tata Steel zijn wij op zoek naar Productieassistenten voor diverse fabrieken!

Wat ga je doen?

In deze rol als productieassistent ben jij medeverantwoordelijk voor het productieresultaat binnen één van onze fabrieken in het proces om staal te maken.

Jouw belangrijkste taak is zorgen dat de betreffende afdeling kwalitatieve hoogwaardige productie kan draaien op een verantwoorde en veilige manier.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als Productieassistent lever je inzicht in de productieresultaten van jouw afdeling door middel analyses en rapportages.

Door uitvoering van Daily Management ben jij in staat om tijdig afwijkingen te signaleren. Vervolgens zoek je in samenwerking met de productie, beheer en andere afdelingen naar mogelijkheden om voorkomende problemen op te lossen.

Je vindt een goede balans tussen resultaten verbeteren op korte termijn en optimalisatie van installatieprestaties op lange termijn.

Je zoekt samen met collega’s naar verbeterinitiatieven en neemt deel en leidt verbeterprojecten, waarmee je jezelf ontwikkelt op leiderschap.

Je vindt het leuk om geleidelijk uitgedaagd te worden op het gebied van Operational Excellence, verander- en projectmanagement, zodat je klaargestoomd kan worden tot Trio-lid en de Productiemanager kan vervangen bij afwezigheid.

In deze rol ben jij de oren en ogen van de fabriek. Jij hebt contact met veel verschillende partijen en weet deze uit te dagen in het continu verbeteren.

Jij hebt directe invloed op wat er wel en niet gebeurd in de productie en wilt daarmee een steeds grotere impact hebben op het resultaat.

Hoe zien de doorgroei mogelijkheden eruit?

De eerste jaren zul je vooral de organisatie, de fabriek en de werkzaamheden goed leren kennen. Alles leren kennen kost tijd mede door de complexiteit van de installaties en de werkzaamheden, maar ook vanwege veranderprojecten waar jij onderdeel van uit gaat maken! Samen met je leidinggevende kijk je welke projecten goed passen bij jou en jouw ambitie zodat op den duur steeds meer verantwoording gaat dragen.

En daarna? Wellicht ben jij dan Productiemanager!

Herken jij jezelf hierin?

Als Productieassistent heb je een divers werkpakket met grote verantwoordelijkheden, daarom zoeken wij iemand die van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in het waarom. Verder :

 • Ben je minimaal in het bezit van een hbo bachelor diploma en heb je een sterke affiniteit met techniek gezien de aard van de installaties en om structurele verbeteringen te kunnen realiseren.
 • Weet jij efficiënt samen te werken met zowel het management als mensen uit de productie.
 • Sta jij stevig in je schoenen en durf jij je eigen mening niet alleen te vormen, maar ook te geven.
 • Werk je zeer secuur, je bent analytisch sterk en werk je doel- en resultaatgericht.
 • Ben je bekend met OPEX, Practical Problem Solving en A3 Thinking of bereid daar een opleiding voor te volgen.
 • Wat bieden wij jou?

 • Je komt werken op een volstrekt unieke werkplek met veel verantwoordelijkheid.
 • Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel.
 • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 3.100,- en € 4.200,- bruto ligt.
 • Je ontvangt naast een variabele winstdeling een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • 2 / 3 van je pensioenpremie wordt door Tata Steel betaald.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  Al meer dan 100 jaar maken wij in IJmuiden staal. Tata Steel beschikt over een geïntegreerde site en dat biedt toekomstperspectief.

  Wij weten als geen ander dat je staal samen maakt, met alle onderdelen die bij ons bedrijf horen. Tata Steel is wereldberoemd om de kennis, zoals die van het hoogovenproces.

  Het bedrijf is verankerd in de regio, vele voorgaande generaties hebben dit mogelijk gemaakt.

  Tata Steel vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn, waarbij een leven lang leren en ontwikkelen in de lengte of in de breedte mogelijk is.

  Het bedrijf heeft bewezen zichzelf keer op keer opnieuw uit te kunnen vinden en om te gaan met veranderende omstandigheden.

  Hiervoor moet iedereen zich blijven aanpassen. Verandering en vernieuwing staan daarom voorop.

  Duurzaamheid

  Groen staal, dat is onze weg vooruit, in product én in proces. De focus is verduurzaming en tegelijkertijd efficiëntie en innovatie.

  De resultaten, ook op het gebied van veiligheid en milieu, zijn afhankelijk van de stabiliteit van de processen. Om de stabiliteit en innovatiesnelheid te verbeteren, maken wij slim gebruik van de mogelijkheden die nieuwe digitale technologieën en automatisering bieden.

  Meer weten over Tata Steel? Via deze pagina vind je meer algemene informatie en een interactieve weergave van de fabrieken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier