Machinaal Houtbewerker (30-38 uur)
Multidesk Productie B.V.
Culemborg, Nederland
4 dagen geleden
source : Jobsonline

Wil jij werken in een professionele houtproductie-omgeving? Samenwerken binnen een vakkundig team? Bij een werkgever met échte aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

Reageer dan op deze advertentie of bekijk één van onze andere vacatures.Wie wij zijn? MultiDesk Productie B.V. , toeleverancier van houtproducten aan de luxe jacht- en interieurbouw én voor de project- en meubelindustrie.

Wij produceren interieurdelen, bureau- en tafelbladen, kastonderdelen en luidsprekerboxen; alles volgens de hoogste kwaliteit.

 • Precisiewerk dus, waarbij elk detail telt. Heb jij dat ook in je vingers?Versterk dan onze afdeling machinale houtbewerking en ga aan de slag als : machinaal houtbewerker (30-38 uur)Heb jij het in je om : - met jouw bijdrage de kwaliteit van onze producten te controleren en waarborgen;
 • een diversiteit aan producten handmatig en machinaal af te werken volgens specifieke eisen;- in dat kader onze CNC randmachine te bedienen;
 • zelfstandig en in teamverband overige productiewerkzaamheden te verrichten;- zorg te dragen voor een schone en verzorgde productie- en werkomgeving?
 • Wij zoeken een pro actieve collega, gedreven met een lerende instelling en werkmentaliteit. Beschik jij over een flinke dosis doorzettingsvermogen en ben je nauwkeurig?

  Laat het ons weten en we nodigen je uit voor een kennismaking. Je wordt uiteraard goed ingewerkt en intern opgeleid. Ook kun je je bij ons blijven ontwikkelen.

  Zo ontstaan er mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze industriële productieomgeving.MultiDesk is een stabiel gezond en groeiend familiebedrijf.

  Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en we investeren continu in moderne machines en de ontwikkeling van onze medewerkers.

  Solliciteren : Wil jij je ervaring inzetten in ons bedrijf? Stuur je motivatiebrief met CV naar info multidesk.nl (mailto : info multidesk.

  nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl).Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen op 0345-545777 en voor meer informatie kun je onze website bekijken : www.vandrenth.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier