Kraan-/shovelmachinist
VNOM
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : Jobg8

Wat ga je doen?Heb je de bediening van een kraan en of shovel in de vingers en zie jij het als een uitdaging om een afval een tweede leven te geven?

Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Voor een organisatie gespecialiseerd in de afvalverwerking zijn wij op zoek naar een kraanmachinist, die ook overweg kan met een shovel.

Ben je gemotiveerd en beschik je over een flexibele instelling. Er komt dagelijkse honderden tonnen aan bedrijfsafval binnen bij de vestiging waar jij werkzaam zult gaan zijn.

 • Als Kraanmachinist ben je mede verantwoordelijk voor het op een juist manier verwerken van dit afval. Jouw werkzaamheden zullen bestaand uit : Beladen van wagens en containers;
 • Voorsorteren en scheiden van het binnenkomend Afval ;Klein onderhoud verrichten aan de machines; Het melden van onregelmatigheden die zich voor doen.

  Wat heb je nodig?wordt jij enthousiast bij het lezen van de werkzaamheden als kraanmachinist, en denk jij dat jij het in je hebt om onze nieuwe collega te worden ?

  Lees dan snel verder om te kijken of je voldoet aan de eisen! Wij verwachten van onze collega dat hij of zij een echt aanpakker is en ten allen tijde gestructureerd te werk gaat.

  Wat verwachten wij nog meer?Je bent in het bezit van een VCA Certificaat;1 tot 2 jaar ervaring met een shovel en of kraan(met sorteerknijper)Je bent in het bezit van een T-rijbewijs.

  Je krijgt : Kraanmachinist binnen deze organisatie is een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden, hier krijg je natuurlijk ook een hoop voor terug.

 • je kan rekenen op een baan binnen een groeiende organisatie met een informele werksfeer waar jou ontwikkeling centraal staat! Daarnaast kan je ook rekenen op : Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;Een goede werksfeer;Een uitstekend salaris tussen de €2.210 en 2.910 afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;Een ;Reiskostenvergoeding van maximaal € 0,19 per kilometer;Zelfstandige baan in een dynamische organisatie;
 • Je bouwt pensioen op volgens het bouw CAO.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier