Stage lopen in de Drechtsteden
Dordrecht
Dordrecht, NL
6 dagen geleden

Stage lopen in de Drechtsteden

vacaturenr : 5164I8 - 36 uurIsluitingsdatum 05-07-2023

Direct solliciteren

Wil je een open sollicitatie indienen voor een stageplek? Dat kan hier!

 • En dan?
 • Op het moment dat er een stage of afstudeeropdracht beschikbaar komt, kijken wij eerst bij de open sollicitaties welke kandidaten de kennis en ervaring hebben die aansluiten bij de stage en / of opdracht.

  Is dat het geval, dan informeren wij je telefonisch of per mail en kun je aangeven of je interesse hebt.

  We zetten jouw sollicitatie dan door naar het afdelingshoofd en starten de procedure.

  Zien we bij de open sollicitaties geen passen kandidaten, dan plaatsten we de stagevacature op de site en kan er gericht gesolliciteerd worden.

 • Stages en afstuderen
 • De Drechtsteden steken graag energie in nieuw talent en we willen je graag laten kennismaken met ons en ons werk. Een stage leent zich hier uitstekend voor.

  Wij bieden leuke en leerzame stageplaatsen voor studenten van verschillende opleidingsniveaus en met een verschillende stageduur.

  Maar we verwachten ook wat van jou. Je bent gemotiveerd en je wilt graag werken voor de Drechtsteden. Je toont initiatief en bent resultaatgericht.

  Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen! Een stagevergoeding behoort tot de mogelijkheden.

  Je kunt een open sollicitatie sturen met een goede motivatie, waarin je omschrijft waarom je bij ons stage wilt lopen. Als je gericht bij een bepaalde organisatie of afdeling stage wilt lopen, meldt dit dan in je motivatiebrief.

  Solliciteren of meer weten?

  Je sollicitatie komt direct terecht bij het afdelingshoofd. Deze neemt je sollicitatie in behandeling en bekijkt je motivatie en achtergrond en bepaalt of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

  Zo'n gesprek is vaak met de begeleider / mentor die je tijdens de stage zal begeleiden. Het gesprek is bedoeld om een indruk van jou te krijgen en voor jou om een indruk van de organisatie en opdracht te krijgen.

  Als het gesprek positief is en je hoort dat je bij ons je stage mag lopen dan zorgen wij ervoor dat praktische zaken voor je geregeld worden, zoals je toegangspas, je werkplek, een eventuele stagevergoeding en dergelijke.

  Ook wordt er, afhankelijk van het soort stage, een stageovereenkomst opgesteld.

  En dan kan je stage echt gaan beginnen

  Direct solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier