Associate Degree Elektrotechniek
Alliander
AMSTERDAM, NL
2 dagen geleden

Jouw werk

Met dit werk- en- leerprogramma van 2 jaar leer je van onze experts, werk je in de praktijk én krijg je een diploma. Je werkt aan systemen om energie duurzaam en veilig te transporteren.

Je leert hoe windmolens, zonnepanelen en laadpalen worden aangesloten op het energienet. Maar ook wat er nodig is om een nieuw netwerk te ontwerpen.

Het werk dat je gaat doen hangt af van jouw interesses. We hebben namelijk meerdere afdelingen waar je terecht kan. Denk aan hoogspanningsonderdelen, aanleg van laagspanningsnetten of juist meer de ontwerpkant.

Dit alles doe je onder begeleiding van een ervaren Alliander collega.

Jouw opleiding

Naast je werk volg je samen met 9 andere studenten in 2 jaar de hbo-opleiding Associate degree Elektrotechniek. Je werkt 3 dagen in de week bij Alliander en de overige 2 dagen ben je op school te vinden.

Lessen zijn zowel online als op locatie in Amsterdam of Arnhem te volgen. Huiswerk en tentamens? Daar plan je zelf een aantal uur per week voor.

Wil je na de 2 jaar doorgaan voor het volledige HBO bachelor-diploma? Dat kan zeker! Dan volg je de laatste twee jaar nog in een deeltijdstudie en werk je gewoon bij ons.

Wat je nog meer van dit werk- en- leerprogramma bij Alliander kan verwachten? Check hier onze opleidingspagina :

Jouw werkgever

Wij zijn Alliander. Dagelijks houden wij ons bezig met het onderhouden en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlanders.

Bij Alliander hebben we hier al 100 jaar ervaring mee. Kennis die we graag met jou delen. Alliander bestaat uit verschillende bedrijven waaronder Liander, Qirion en Kenter.

We werken samen met 7300 vakmensen, waar jij onderdeel van wordt!

Wat krijg je van ons?

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden je een betaalde werkplek én betalen je Associate Degree Elektrotechniek. En er is meer :

 • Wettelijk minimum maandloon. Wat je verdient hangt af van je leeftijd. Check hier wat je bruto elke maand krijgt : 18 jaar : € 842,4019 jaar : € 1010,9020 jaar : € 1347,8521 jaar of ouder : € 1684,80
 • Een baan als engineer of technicus na afronding van je opleiding
 • NS businesscard voor al het reizen met OV
 • Laptop én telefoon
 • 25 vakantiedagen
 • Jouw achtergrond

  Je barst van de energie om lekker aan de slag te gaan. Theorie pas je liever direct toe in de praktijk want stilzitten is niet je ding.

  Daarom krijg je nu de mogelijkheid om studeren en werken te combineren. Ook heb jij :

 • een mbo-diploma niveau 4 in Elektrotechniek, Engineering of Technicus .
 • een rijbewijs B is mooi meegenomen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier