Freelance Opleidingskundig ontwikkelaar
evofenedex
Zoetermeer, NL
9 uur geleden

Kruimelpad

 • Freelance Opleidingskundig ontwikkelaar
 • Ben jij een enthousiaste, creatieve opleidingskundige die onze leden graag en stap verder helpt en tegelijkertijd commerciële kansen en mogelijkheden ziet en benut?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat ga je doen als Opleidingskundig Ontwikkelaar?

  Als opleidingskundig ontwikkelaar houd je je bezig met het innoveren en ontwikkelen van leeroplossingen voor onze leden.

  Bestaande opleidingen houd je up to date of verbeter je en als antwoord op de leervragen van onze leden ontwerp je passende antwoorden, altijd effectief en creatief en innovatief waar het kan! Je zorgt voor de coördinatie en je bent mede verantwoordelijk voor de implementatie en afronding van deze trajecten.

  Jij bent dé ontwikkelaar voor onze logistieke kerngebieden.

  Door out of the box te denken kun jij leads omzetten in creatieve en concrete ideeën die onze leden aanspreken. Je hebt zelf gevoel voor kansen en mogelijkheden in de markt en je benut deze graag.

  Hierbij maak je slim gebruik van je netwerk. Een netwerk dat jij graag inzet en uitbouwt. Je bent de verbindende schakel tussen de interne en externe stakeholders en je bent in staat om op verschillende manieren ontwikkeling en kennisoverdracht te realiseren.

  Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur op het gebied van Onderwijskunde of Opleidingskunde;
 • Aantoonbare affiniteit met en / of kennis van logistiek;
 • Je hebt bij voorkeur je ervaring opgedaan in een commerciële omgeving;
 • Je bent in staat om leermiddelen te ontwikkelen die bijdragen aan het halen van de gezamenlijke doelstellingen in omzet en afzet bij leden;
 • Je bent aantoonbaar innovatief, creatief en altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Je weet deze ideeën praktisch inzetbaar te maken en te vertalen naar een concreet en gestructureerd plan;
 • Je straalt enthousiasme uit, toont initiatief en bent proactief in je manier van handelen en werken.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier