Operator food 3 of 4 ploegen
ACTIVV BV
Heerlen, Netherlands
1 dag geleden

Heb je ervaring als operator? Heb jij affiniteit met voeding? Wil jij in of ploegen werken? x ja? Dan bel je het beste - .

Je kunt direct aan de slag!

Wij bieden Een interessante afwisselende baan in het dynamische en moderne organisatie en een uitstekend salaris. Wij volgen de CAO die bij onze opdrachtgever van toepassing is.

Jij bent bij ons verzekerd van de juiste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vanaf de e werkdag. Goed werkgeverschap en het bieden van zekerheden is voor ons vanzelfsprekend!

Werkzaamheden Bedienen en instellen van productiemachines, kleine storingen verhelpen en kwaliteitscontrole. Uiteraard zorg je ervoor dat de producten op tijd klaar zijn.

Functie eisen Je bent in het bezit van Vapro A of B of je hebt vergelijkbare ervaring, je hebt een goed technisch inzicht, je bent bereid om te werken in of ploegen, je kunt goed in een team werken en hebt een flexibele instelling.

Over ACTIVV ACTIVV is meer dan tien jaar ervaring in Arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening. Wij bieden kandidaten, vacatures in de meest uiteenlopende branches van VMBO tot en met HBO+ niveau.

Oprechte interesse in de persoon achter het CV en streven er continu naar, om de juiste en ideale vacature te vinden voor jou!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier