Corporate Recruiter
TotalEnergies
Den Haag, NL
1 dag geleden

Van headhunter tot marketingexpert en van redacteur tot projectverantwoordelijke : als Corporate Recruiter bij TotalEnergies mag je jezelf allround noemen en word je steeds opnieuw uitgedaagd!

Fulltime)

TotalEnergies is een grote internationale energiemaatschappij met meerdere bedrijfsonderdelen in Nederland. Vanuit TotalEnergies Services worden aan drie filialen in Den Haag en een in Nieuwegein de HR-services en -diensten centraal aangeboden.

We zijn per direct op zoek naar een Corporate Recruiter , die het Recruitment team komt versterken.

Jouw verantwoordelijkheid

Als Corporate Recruiter ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor de werving en selectie van de toptalenten voor bij de 4 TotalEnergies-filialen.

Je krijgt te maken met vacatures op alle niveaus en in diverse disciplines van technisch, commercieel, corporate, IT tot engineering.

Samen zetten jullie je ervaring, arbeidsmarktkennis en overtuigingskracht in om recruitmentdoelstellingen te halen en TotalEnergies als werkgever op de kaart te zetten bij kandidaten.

En bij externe partijen die de recruitment kunnen ondersteunen. Met een snelle, persoonlijke en adequate opvolging van het recruitmentproces draag je bij aan het visitekaartje van TotalEnergies in Nederland.

Wat ga je precies doen

 • Met de HR Managers van de verschillende onderdelen overleggen over de vacatures en behoeftes;
 • Bespreken van de functieprofielen met de hiring managers;
 • Opstellen van functieprofielen en schrijven van wervende teksten;
 • Opstellen en uitvoeren van het recruitmentplan : van inschakelen diverse jobboards, gespecialiseerde bureaus, opzetten van een LinkedIn search tot het actief benaderen van de markt en bouwen aan een eigen kandidatennetwerk;
 • Up-to-date houden van het ATS-systeem, opleveren van rapportages en recruitmentdashboard;
 • Meedenken over en werken aan de employer branding;
 • Cv’s voorselecteren, plannen en voeren van sollicitatiegesprekken, het inplannen of afnemen van assessments, desgewenst maken van salarisvoorstellen en het voeren van salarisonderhandelingen;
 • Overleggen en onderhandelen met externe partijen, zoals werving & selectiebureaus en jobboards;
 • Campusrecruitment : actief benaderen van (hoge) scholen en universiteiten. Deelnemen aan open dagen, recruitmentevenementen;
 • Diverse projecten zoals employer branding, recruitment innovatie en beleid rondom diversiteit & inclusie.
 • De ideale corporate recruiter

  Je houdt van een dynamische omgeving, jouw werktempo is hoog en je bent flexibel en stressbestendig. Gezien het internationale karakter van het bedrijf schakel je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

  Je hebt kennis van het arbeidsrecht, oog voor de kandidaat en beschikt over goede plannings- en organisatorische vaardigheden.

  Jouw standplaats is in Den Haag, maar het is voor jou geen probleem om op een van onze andere kantoren in de regio aanwezig te zijn.

  Je staat volledig achter onze missie en hebt een scherp oog voor de juiste match met onze organisatie en cultuur.

  Jouw skills

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in recruitment, corporate of bureauzijde;
 • Ervaring in het werven en selecteren van diverse profielen op starters- en professional niveau in meerdere disciplines;
 • Uitstekende en aantoonbare stakeholdermanagement skills;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit of ervaring in een (corporate) zakelijke organisatie helpt je om sneller succesvol te zijn;
 • Zelfstandig, ondernemend, samenwerkingsgericht, verbindend, creatief en nieuwsgierig met een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Ons aanbod

  Je komt te werken in een gemotiveerd team met veel ruimte voor inbreng van ideeën. We werken op basis van vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

  Uiteraard krijg je een marktconform salaris plus 13e maand met een collectieve Company bonus. Er is een ruim aanbod van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 verlofdagen, 4 ADV dagen, reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding en een goede pensioenregeling.

  We werken hybride waarbij je zo’n 3 dagen op kantoor bent.

  TotalEnergies biedt uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en doorgroeien kan zowel nationaal als internationaal.

  Wie zijn wij

  TotalEnergies is een wereldwijd multi-energiebedrijf dat energie produceert en op de markt brengt : olie en biobrandstoffen, aardgas en groene gassen, hernieuwbare energiebronnen en elektriciteit.

  Met onze 100.000 medewerkers verspreid over 130 landen streven we naar betaalbare, schone, betrouwbare en toegankelijke energie voor zoveel mogelijk mensen.

  En dragen we bij aan de #NetZero2050 klimaatambitie.

  TotalEnergies Services heeft haar werkplek bij het filiaal TotalEnergies Marketing Nederland in Den Haag, waar bijna 200 collega's op een professionele maar informele manier met elkaar samenwerken.

  We werken hybride waarbij 3 dagen op kantoor voor een fulltime dienstverband de richtlijn is. We organiseren vaak leuke personeelsevents zoals sportactiviteiten, strandbarbecues en gezellige borrels.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier