Het recept voor
een medewerker spoelkeuken
Schoonmaken van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukengerei
Opruimen van serviesgoed en keukengerei
Signaleren van beschadigingen aan het vaatwerk
Opruimen van de spoelkeuken
Samenwerken met het team
Marloes : We hebben een heel leuk team waarin we elkaar zoveel mogelijk helpen. Daarnaast ben ik vaak het laatste contactmoment met de gast;
ik bied dan ook altijd service met een glimlach.
Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?
Passie voor eten, drinken en gastvrijheid
Ervaring als afwasser is fijn, maar geen vereiste
Oog voor orde en netheid
Onze menukaart voor jou
Bruto uurloon tussen €11,30 en €13,02 plus een tegemoetkoming in je reiskosten
24 uur per week
Flexibele werktijden; diensten van 07 : 00 - 15 : 30 of 12 : 00 - 20 : 30. Jij bent in ieder geval op maandag en vrijdag beschikbaar
25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband
Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering en een passende collectieve zorgverzekering
Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Richard : Het geeft me een kick wanneer de afwas weer schoon en opgeruimd klaar staat.’’