Senior Software Architect Farm Management full-time (Maassluis, 32-40 uur)
Lely Vermeer Maschinenfabrik
Maassluis, Netherlands
5 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfEen duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

Dat begon 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis, sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld.

Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dan doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd.

Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.FunctieomschrijvingAls Senior Software Architect Farm Management ben je verantwoordelijk voor het dirigeren, leiden en coördineren van alle softwareontwikkeling activiteiten rondom ons farm managementsysteem.

Zo maak je belangrijke keuzes op het gebied van technologie, structuur en configuratie. Jij ziet in deze rol het grote plaatje en weet dit beeld naar de juiste architectuur te vertalen.

In dit proces begeleid je bovendien het design-team.Je werkt samen met een internationaal team van farm managementspecialisten, softwareontwikkelaars, data engineers en data scientists.

In deze functie is het belangrijk om binnen afzienbare tijd diepgaande kennis van onze farm managementprocessen en applicaties te krijgen, om uiteindelijk klant-eisen naar technische requirements te kunnen vertalen.

 • Om een beeld te krijgen wat farm management bij Lely betekent : kijk de onderstaande video!Mocht je interesse hebben in deze dynamische en betekenisvolle rol, schroom niet om te reageren!Functie-eisenJe hebt tenminste drie jaar ervaring als software architect;
 • Je hebt ervaring met Agile / Scrum / Lean methodologieën;Je bent bekend met Azure en NoSQL;Je hebt ervaring met softwareontwikkeling en coding (C#, Java etc.

 • Je bent bekend met source control tools zoals git en svn;Je hebt goede organisatorische en leiderschapsvaardigheden, maar ook uitstekende communicatie en presentatievaardigheden;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;Daarnaast ben je bereid om naar Istanboel en Praag (om de acht weken).Aanvullende informatieJe bent nauw betrokken bij de toepassing van de modernste technieken in de praktijk.

  Je staat aan het hoofd van een kundig en gedreven team.Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief en invulling.

  Werken in een internationale omgeving bij 1 van de meest innovatieve organisaties van Nederland.Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv dagen.

  Vrijheid in het organiseren van je eigen werk.Een open cultuur, goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei.Job SummaryCornelis van der Lelylaan, 3147 Maassluis, NederlandVoltijds

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier