Teammanager Waterkeringen
Grontmij
De Bilt, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Waterkeringen zoek ik een enthousiaste en gedreven teammanager. Sweco levert een zeer grote bijdrage aan de waterveiligheid in Nederland met projecten als Tiel-

Waardenburg, Marken, Sterke Lekdijk, Brede Groene Dijk. Als teammanager stuur jij onze adviseurs, projectleiders en ontwerpers aan die deze projecten mee realiseren.

Maar tevens zorg jij ervoor dat Sweco op de techniek van waterkeringen de nummer 1 in Nederland is.

Arjan Verweij Afdelingshoofd Waterbouw

Ons team bestaat uit professionals die voor met collega’s binnen Sweco werken aan de waterveiligheid in Nederland. Onze klanten zijn de waterkeringbeheerders en de aannemerij.

We werken in alle fasen van de dijkversterkingsprojecten en ondersteunen daarnaast in het beheer en onderhoud.

Het team Waterkeringen levert de topexpertise op dijkontwerp. Het team kent een sterke opbouw in senioriteit en heeft samenwerken en samen ontwikkelen voorop staan.

Het team heeft de ambitie om stevig te groeien en nieuwe ontwikkelingen in hun advisering en ontwerp te incorporeren.

Als teammanager sta je voor de uitdaging om de discipline Waterkeringen stappen verder te brengen. Je bent hierbij integraal verantwoordelijk voor mensen, markt en prestaties.

Elke dag weer werk je met en aan het beste team. Je hebt oog voor individuele ontwikkeling en de klantvraag in relatie tot de beschikbare competenties in het team.

 • Daarnaast bouw je als teammanager elke dag aan je relaties, binnen Sweco maar vooral buiten. De klanten ervaren in jou de kernwaarden van Sweco;
 • jij bent benaderbaar en betrokken. Je weet goede relaties op te bouwen op basis van respect, vertrouwen en inhoudelijke expertise waarbij je voortdurend gericht blijft op het behalen van commerciële resultaten.

  Je hebt een heldere visie op ontwikkelingen in de markt en je bent in staat een netwerk in het marktgebied op te bouwen, te onderhouden en uit te nutten.

  Tenslotte stuur je op de prestaties van het team. Je stelt heldere doelen om een belangrijke marktpositie te behalen en daartoe ben je verantwoordelijk voor marktinterpretatie en implementatie en offertes in het eigen werkgebied.

  Ook ben je verantwoordelijk voor de (financiële) projectbeheersing van projecten in jouw team. Naast de rol van teammanager ben je adviseur of projectmanager in uitdagende en complexe projecten.

  Je bent lid van het managementteam van de afdeling en medeverantwoordelijk voor het realiseren van de afdelingsdoelstellingen.

  Wij zoeken

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau op het gebied van civiele techniek of gelijkwaardig;
 • Je bezit aantoonbare leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie (personeel, (project)financiën, etc.)
 • Je denkt en handelt als een ondernemer en beschikt over een relevant netwerk van klanten in het vakgebied;
 • Je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht en bent flexibel en stressbestendig; Je hebt een zakelijke grondhouding en je bent in staat financiële doelen te halen;
 • Je hebt ervaring als multidisciplinair projectmanager of consultant en bent in staat om projecten en adviezen conform afspraken binnen financiële kaders te realiseren;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier