Oncologie consulent
Allerzorg
Amsterdam
3 dagen geleden

Ben jij een ervaren oncologieverpleegkundige en zoek je, naast je huidige baan, verdieping in je vak en het werk? Kom dan ons Care for Cancer team versterken als parttime oncologie consulent.

Het verrijkt je werk als verpleegkundige oncologie. Lees verder, raak enthousiast en solliciteer wij groeien en willen graag jou in het team erbij!

Dit doe je als oncologie consulent

Het is een parttime baan die je perfect kunt combineren met een baan als oncologie verpleegkundige in bijvoorbeeld een ziekenhuis of hospice.

Als consulent Care for Cancer begeleidt je cliënten thuis en biedt je psychosociale ondersteuning en zorg tijdens hun ziekte- en behandeltraject.

Je volgt de cliënt na de diagnose, tijdens de behandelingen en soms in de periode van herstel en palliatieve fase. Tijdens dit traject ben je een luisterend oor, heb je oog en tijd voor de cliënt en geef je adviezen om hem of haar zo goed mogelijk te ondersteunen in deze intense en moeilijke tijd.

Een consultgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Dit doe je op de bank bij de cliënt thuis of je voert het gesprek tijdens een heerlijke wandeling.

Welke ondersteuning je geeft en hoe intensief je betrokken bent, hangt helemaal af van de behoefte van de cliënt. Dat bepaal je samen.

Je werkt dus heel zelfstandig, maar je kunt altijd terugvallen op het Care for Cancer team dat momenteel bestaat uit ruim 65 consulenten.

Dit bieden wij jou

Deze bijbaan verrijkt je absoluut in je vak als oncologie verpleegkundige. Je doet veel ervaring op, kunt je kennis kwijt in adviezen en je wordt lid van een groot oncologie netwerk in heel Nederland.

Maar we bieden je meer :

 • Een groot landelijk netwerk van ervaren oncologie specialisten waar je je kennis kunt delen en meer kennis kunt opdoen.
 • Je groeit als specialist in je vak!

 • Een goed salaris van max. €3.818,87 o.b.v. 36 uur (CAO VVT 50);
 • Een jaarcontract voor min. 4 uur per week, met de intentie om die na een jaar om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Liever dit werk doen als ZZP-er of via detachering? Dat is ook mogelijk!

 • Veel ruimte, flexibiliteit en vrijheid om je eigen werkdagen en uren te bepalen;
 • Goede inwerkbegeleiding, zoals een Care for Cancer starttraining met o.a. een training on-the-job en regelmatig intervisies en themabijeenkomsten;
 • Onbeperkt toegang tot onze eigen erkende Allerzorg Academie voor aanvullende opleidingen, vakcursussen en talloze trainingen of workshops om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een laptop van de zaak om je werk te kunnen doen.
 • Dit is wie wij zijn

  Care for Cancer is een innovatief team van Allerzorg, dat een landelijke thuiszorgorganisatie is. We hebben momenteel baanbrekende projecten, zoals bijvoorbeeld het bieden van chemotherapie thuis.

  Het consulentenwerk is ook één van deze innovatieve taken die wij vanuit de basiszorgverzekering aan huis kunnen bieden.

  Door heel Nederland, verdeeld in regio’s, zijn momenteel 65 parttime consulenten werkzaam. We groeien dankzij onze projecten in onze zorgverlening.

  Daarom zijn we op zoek naar meer oncologie verpleegkundigen die als consulent aan de slag willen en briljante ideeën hebben om de oncologische zorg thuis naar een nóg hoger niveau te tillen.

  Jouw vakkennis en ervaring als oncologie specialist is hierbij meer dan welkom, dus groei met ons mee!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier