Jongerenwerker
Wmo-radar
Rotterdam, NL
17 uur geleden

Functieomschrijving

Wmo radar verbindt bewoners, bedrijven en organisaties in Rotterdamse wijken, waardoor we beter voor elkaar zorgen én elkaar versterken.

Jij gaat aan de slag als Jongerenwerker in het centrum van Rotterdam met als focus het oude westen. Je hebt ambitie, bent een echte praatjesmaker en motivator, je houdt van samenwerken en hebt een speurneus voor talent bij jongeren.

Wmo Radar is o.a. verantwoordelijk voor de uitvoering van de welzijnsopdracht Centrum. De opdracht van gemeente Rotterdam is om op vernieuwende wijze invulling te geven aan het Huis van de Wijk, passend binnen het Nieuw Rotterdams Welzijn.

Dit doen wij samen met de bewoners, allerlei gebruikers, vrijwilligers, studenten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Als jongerenwerker heb jij een belangrijke rol richting de doelgroep 12+ in het centrum van Rotterdam.

Jij wordt verantwoordelijk voor een breed sport- en beweegaanbod in Centrum voor de jeugd. Je focus ligt in het Oude Westen en samen met andere (sport)partners zorg je voor een aansprekend en vernieuwend aanbod.

Een grote samenwerkingspartner is de Thaibokschool Khalidsgym waar jij de programmering verzorgt. Een iconische samenwerkingspartner in Rotterdam.

Je onderhoudt de samenwerking met de sportregisseur in het centrum en bouwt aan alle bestaande en nieuwe samenwerkingen in de buurt.

Je bent actief in de wijk zichtbaar, vooral richting de jongeren en ondernemers. Waar nodig ben je betrokken bij interventies en ondersteunt de jongeren in het versterken van hun identiteit.

Dit kan ondermeer door het helpen bij ontplooien van jeugdinitiatieven (denk aan Jongerenbijdrageregeling, opzoomermee, ikbengeweldig etc)

Ons team Centrum is betrokken, ambitieus en staat middn in de Rotterdamse samenleving. Onze drijfveer is samen een betere buurt creëren waarin iedereen meetelt, meedoet én van betekenis is.

Wmo Radar maakt meedoen leuk, eenvoudig en motiverend. Geloof jij ook in deze aanpak en heb jij die er op af’ mentaliteit?

Dan pas je misschien goed bij ons.

Wat krijg je?

Wij bieden een afwisselende baan in bruisende organisatie. Een innoverende stad die veel mogelijkheden biedt. Voldoende ruimte dus voor eigen inbreng.

 • Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij;
 • Contract voor 32 uur per week;
 • Arbeidsovereenkomst tot eind maart 2022 met mogelijkheid op verlenging;
 • Salaris geschied binnen de cao sociaal werk;
 • Een Individueel keuzebudget van bijna 19%, incl. eindejaarsuitkering.
 • Wie je bent

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Flexibel werken is geen probleem voor jou, dit is geen 9 tot 5 baan, je werkt na schooltijd en ’s avonds;
 • Je hebt oog voor de jongeren en voor je opdracht;
 • Werkt graag op straat;
 • Ondernemend, commercieel, daadkrachtig, proactief en je kunt prioriteiten stellen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier