Senior Front-end Developer (Utrecht)
Capgemini Nederland
Apeldoorn, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Senior Front-end Developer bij CapgeminiBij Capgemini DCX (Digital Customer eXperience) bouwen we niet zomaar webapplicaties en mobiele apps waar onze opdrachtgevers en hun klanten mee overweg kunnen.

Nee, we ontwikkelen applicaties voor miljoenen gebruikers, waar men écht gelukkig van wordt. Tevens word je onderdeel van het DCX Front-end team, die met een achterban van 30 enthousiaste en professionele front-end developers altijd voor elkaar klaar staan.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van het front-end team : Jouw rolVan het bewaken en verbeteren van de huidige infrastructuur en applicaties, het bouwen van nieuwe functionaliteiten tot aan het ontwikkelen van nieuwe innovaties.

Als Senior Front-end Developer ben je de lead op front-end binnen jouw scrumteam en werk je aan de meest uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers.

Denk aan het ontwikkelen van het nieuwe internetbankieren of het integreren van een social platform in het Intranet van een organisatie.

Daarnaast ben je assertief bezig je kennis met mede front-enders uit het DCX team te delen en ben je niet bang om nieuwe initiatieven op te pakken.

Wat je allemaal doet?Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en oplossingen voor complexe situaties.Je werkt samen met zowel je eigen team als andere teams aan het verbeteren van de kwaliteit van verschillende applicaties, functionaliteiten en oplossingen.

Je organiseert sessies met het team om processen te optimaliseren. Hiervoor kijk je onder andere naar de huidige werkwijze, standaarden, best practices en nieuwe technologieën.

Je neemt het voortouw bij het uitproberen van nieuwe technologieën, ontwikkelt hiervoor PoC’s en denkt na over de toegevoegde waarde die het levert voor onze opdrachtgevers.

Je verzorgt workshops, seminars en meetups om front-end development binnen én buiten Capgemini bekendheid te geven en jouw kennis omtrent de nieuwste technieken te delen.

Wat jij ons brengt?Oog voor techniek, details én mensen. Dat is waar het bij jou om draait. Of het nu gaat om je werk of privé.

Want naast technische onderbouwing en een designerhart, beschik je ook over goede soft skills die je graag inzet. Daarnaast ben je een ambassadeur van front-end technologie en kun je anderen altijd op een positieve manier motiveren en meenemen in nieuwe materie.

Wat je nog meer meebrengt?Minimaal een HBO of WO opleidingMinimaal 4 jaar relevante ervaring als Front-end DeveloperRuime kennis en ervaring met HTML, CSS en JavaScriptErvaring met een JavaScript framework (bijvoorbeeld Angular, Vue of React)Kennis en ervaring met (git) versiebeheer en een CI / CD infrastructuurErvaring met scrum en agile werkenFluent in the Dutch languageHoe gaan wij jou daarbij helpen?

Ben jij iemand die meer ervaring wil opdoen binnen grotere bedrijven en wil werken aan omvangrijke projecten? Is persoonlijke ontwikkeling voor jou één van de belangrijkste aspecten in een baan?

Wil je af van een werkgever met een standaard opleidingsbudget en ben je op zoek naar een werkgever die jou wil helpen om jouw ambities te verwezenlijken?

Dan zit je bij ons goed!Je komt terecht in het Front-end team van DCX. Een team wat regelmatig samen komt om kennis te delen, meetups en events bij te wonen of een dag uittrekken om samen te werken met de nieuwste technieken! Ook onze personeelsvereniging organiseert iedere maand leuke activiteiten.

 • Want naast hard werken vinden we een goede sfeer op de werkvloer ook enorm belangrijk. Wat je nog meer kunt verwachten?Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen, 26 vakantiedagen en de optie om dagen bij te kopen;
 • Een zeer flexibele mobiliteitsvergoeding die naar eigen keuze is te besteden : uitkeren, leaseauto en / of een NS businesscard;
 • Een laptop en simkaart;Onbeperkt trainingsmogelijkheden (all-you-can-train) en een uitgebreid opleidingsaanbod, onder meer via onze eigen Academy;
 • Een professioneel en collegiaal team waaraan je je kennis en vaardigheden kunt slijpen.Spreekt jou dit aan en heb je interesse?

  Solliciteer dan direct of neem dan contact op met Lotte Aal (Recruitment Business Partner bij Capgemini DCX)lotte.aal capgemini.

  com 06-29241324#Capgemini #werkenbijCapgemini

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier