Spuitgiet operator, Philips
Randstad
DRACHTEN, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Vacature spuitgiet operator

Vanwege een toenemende groei zijn wij voor Philips in Drachten op zoek naar operators spuitgieten voor in de 5- ploegendienst.

We hebben een uitdagende vacature voor langere tijd!

Philips is groeiende en dat biedt kansen om je door te ontwikkelen in de techniek. Als operator zal je intern worden opgeleid, zodat je breed en flexibel inzetbaar bent voor de afdeling.

Samen zorgen wij ervoor dat jij altijd over de juiste kwalificaties beschikt om je werk optimaal uit te voeren.

De operator is verantwoordelijk voor het in bedrijf houden van de productielijnen ten behoeve van het produceren van (onderdelen van) scheersystemen en scheerapparaten.

Op de spuitgiet afdeling worden kunststof onderdelen geproduceerd. De operator past het vastgestelde proces op de juiste wijze toe en is bekend met de uitvoering van de processen en de methodes van het in bedrijf krijgen en houden van het productieproces en het voorkomen / oplossen van storingen.

De werkzaamheden als operator zijn het verrichten van (eerste lijn) mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden. Het onderhouden, repareren en verbeteren van het machinepark.

Het uitvoeren van inspecties aan de hand van voorschriften. Het verrichten van preventief onderhoud.

Wij zijn opzoek naar ambitieuze operators met spuitgiet ervaring, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken, technisch inzicht hebben en nauwkeurig kunnen werken.

Als operator volg je regelmatig opleidingen, daardoor is gebleken dat je minimaal over een technische MBO niveau ¾ opleiding moeten beschikken.

Wij bieden een interessante werkplek in een dynamische, innovatieve omgeving waar volop mogelijkheden zijn om je door te ontwikkelen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier