Projectvoorbereider Stationsinfra en Installaties
Dura Vermeer
Utrecht, Nederland
12 uur geleden

Als Projectvoorbereider bij Dura Vermeer Railinfra word je betrokken bij zowel het tender- als het uitvoeringsproces. Wil jij als projectvoorbereider Stationsinfra en Installaties je steentje bijdragen aan de groeiende vraag naar mobiliteitsoplossingen met railinfra projecten bij Dura Vermeer?

Dit wordt jouw baan

Als projectvoorbereider Stationsinfra en Installaties word je betrokken bij het aanbesteding- en uitvoeringsproces van projecten rondom het spoor.

Enkele voorbeelden van deze projecten zijn het aanpassen of compleet bouwen van perrons. De perrons worden verbouwd in buitendienststellingen van 52 uur of meer en worden ruim van ten voren in detail gepland zodat we bouwproces, raakvlakken en logistieke stromen beheersen.

Naast de perronaanpassingen bereid je ook projecten voor die in dagdiensten uitgevoerd kunnen worden zoals het verbeteren van de bereikbaarheid van perrons door het aanleggen van trappen en / of hellingbanen en het aanpassen of aanleggen van overwegen.

Je biedt bij de realisatie van deze projecten, die in heel Nederland uitgevoerd kunnen worden, ondersteuning aan zowel de voorbereidende fase als de uitvoering van het project.

Je vindt het leuk om te plannen, producten in te kopen en werkvolgordes te bedenken en hebt een groot analyserend vermogen zodat je raakvlakken en werkvolgorde kunt bepalen in samenwerking met het team.

Je haalt dan ook energie uit het samenwerken in teams. Je bent creatief en wilt graag meewerken aan belangrijke thema’s als duurzaamheid en innovatie.

Je werkt continu mee aan het verbeteren van onze organisatie.

Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines tot in detail met elkaar af.

Kortom, je bent bezig met technische werkmethodieken en zoekt continue en actief aansluiting met je collega’s binnen het project zoals de projectleider, uitvoerder en projectcoördinator.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt te werken bij een ambitieus familiebedrijf in een dynamisch en proactief team. Je werkt aan meerdere projecten met verschillende projectteams.

Dit betekent dat je werkplek per project verschillend is. Door jouw kennis en ervaringen kun jij de afdeling Stationsinfra- en Installaties van Dura Vermeer Railinfra versterken.

Deze jonge afdeling staat net als de mobiliteit van Nederland voor groei én ambitie. Als enige spoorbouwer heeft Dura Vermeer een discipline die zich richt op infrawerkzaamheden rondom stations en sporen waarbij raakvlakken met elektrotechnische installaties ondervangen worden in één team.

Samen met dit team wil jij groeien en aan gave railinfra projecten werken.

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting civiele techniek;
 • 3 á 5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider van integrale infra projecten;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden;
 • Helder en duidelijke communicatie;
 • Zonder tijdsdruk en deadlines duurt de dag voor jou erg lang.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier