CNC Draaier (M/V)
Werkis
Techniek // Ens, Netherlands
13 dagen geleden

Functieomschrijving :

Vacature fulltime CNC Draaier (M / V) omgeving Emmeloord.

Werkis / verder met werk is per direct op zoek naar een enthousiaste CNC Draaier voor een toonaangevend bedrijf in de Noordoostpolder.

Het bedrijf heeft een breed assortiment en een erg brede afzetmarkt. De werkgever is een specialist in de metaal en is georiënteerd op een de internationale markt.

Bij deze werkgever staan de werknemers centraal, daarom wordt hier erg veel aandacht aan besteed.

Als CNC Draaier zal je verschillende draaibewerkingen gaan uitvoeren. De draaibewerkingen zullen voornamelijk in de metaal plaatsvinden.

Er wordt veel geld geïnvesteerd in nieuwe machines en materialen. Om deze functie te vervullen heb je enige ervaring nodig als CNC Draaier of een afgeronde technische opleiding nodig.

Het bedrijf geeft je de mogelijkheid om in ploegendiensten te werken, je mag hier zelf invulling aan geven.

Het is een baan voor langere tijd en bij goed functioneren zal je op vast contract komen bij de werkgever.

Voor meer vragen over deze vacature kun je altijd bellen, appen of mailen naar Matthias Sukaldi via 06 55 87 56 00 of msukaldi werkis.nl

 • Enige ervaring in de techniek
 • Afgeronde technische opleiding
 • Je kan tekening lezen
 • Leave this field blank Voornaam

 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier