Junior engineer spoor (Post 21)
ARCADIS Belgium nv
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION

LOXIA

LOXIA een dochteronderneming van Arcadis en Movares en is ontstaan uit een samenwerking van die partijen met ProRail. LOXIA levert producten en diensten bij wijzigingen aan spoorinfrastructuur en een bijdrage aan tools waarmee ingenieursbureaus ontwerpwerkzaamheden uitvoeren voor ProRail.

De afdeling Operatie van LOXIA levert producten en diensten waarmee de spoorinfrastructuur in Nederland wordt bediend. Daarmee dragen we bij aan het efficiënt tot stand komen en bruikbaar zijn van de spoorinfrastructuur.

Daarnaast leveren we een bijdrage bij de uitvoering van de installatie van systemen met bijbehorende generieke applicaties welke door derden worden ontwikkeld.

Ook worden gegevens geleverd de planning van de dienstregeling.

We zijn een groep enthousiaste medewerkers die gaan voor een optimaal resultaat bij de uitvoering van wijzigingen aan spoorinfrastructuur.

Met veel plezier zoeken we binnen de teams continu naar verbetering van de manier van werken en persoonlijke groei van onze professionals.

Operational Excellence is ons streven met behoud van focus op de klant.

We zijn op zoek naar een enthousiaste starter die deze groep wil versterken!

Post 21

Hoe vanzelfsprekend is het dat er treinen rijden, als je de complexiteit kent van het spoorsysteem? De Post21 afdeling vormt hierin een digitale schakel van verkeersleiding tot wissel.

In de digitale wereld van vandaag de dag is steeds meer informatie beschikbaar in de vorm van (gestructureerde) data. Dit creëert kansen en uitdagingen, want hoe combineer je al die data tot een bruikbaar en betrouwbaar geheel?

De Post21 afdeling beschikt over veel expertise als het gaat om het maken, onderhouden en inbedrijfstellen van SIL-1 vrijgegeven operationele data en visualisaties.

Het Post21 team houdt zich bezig met dataficering en data engineering. Je bent verantwoordelijk voor de A Z uitvoering van uiteenlopende projecten, wat resulteert in veelzijdige werkzaamheden.

Denk hierbij aan het aanpassen en controleren van ontwerpen, testen, validatie / vrijgave, advisering en inbedrijfstellen van data producten.

Het onderhouden van de ProRail verkeersleiding systemen is de primaire taak van de Post21 afdeling. Tijdens het inbedrijfstellen van zogenaamde infra configuraties, ben je verantwoordelijk voor het gecontroleerd stoppen en starten van de verkeersleiding systemen.

Uiteindelijk wordt hiermee geborgd dat de verkeersleiding systemen aansluiten op de infrastructuur en dat de dienstregeling kan worden uitgevoerd en de treinen rijden.

Dit zijn de werkzaamheden die jij gaat oppakken :

 • Opzetten en uitwerken van ontwerpen op basis van technische PVE / voorontwerp;
 • Afstemmen, controleren en verifiëren van de ontwerpen;
 • Overleggen en afstemmen met senior Post21 engineers, projectleiders, opdrachtgevers, Post 21-medewerkers en externe partijen;
 • Ombouwen en inrichten van de testomgeving ten behoeve van het project;
 • Voorbereiden opstellen draaiboek, uitvoeren bespreking en plegen van nazorg van indienststelling;
 • Voeren van directie en technische coördinatie bij indienststelling.
 • Ben jij degene die ons hierin gaat versterken?

  Wat vragen wij?

  We zijn op zoek naar een enthousiaste starter die zich wil verdiepen in de spoorwereld. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en we voegen jou graag toe aan ons team! Omdat dit de ideale startersfunctie is, is werkervaring niet vereist.

  Jouw profiel :

 • Je hebt jouw HBO studie afgerond, idealiter in de richting van Elektrotechniek of aanverwant;
 • Je vindt het leuk om projectmatig te werken en bent hierin kwaliteits- en planningsgericht;
 • Je krijgt energie van samenwerken en kennisdelen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Start jij jouw carrière in de uitdagende wereld van de spoorinfrastructuur als Post 21 engineer?

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Een populair programma voor jonge Arcadianen is Global Shapers.

  Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via Solliciteren via de mail is niet mogelijk.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-AKN

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier