Coördinator AH to go
Albert Heijn
Stationsplein 7, Amsterdam 1012 AB
1 dag geleden

Hou jij van een baan waarin er veel gebeurt? Dan is AH to go voor jou dé plek. Bij ons zie je altijd mensen in beweging, van vroeg tot laat.

Dus is voor jou geen moment hetzelfde en ben je van alle markten thuis. AH to go is de formule die klanten onderweg helpt, aan een broodje, een salade, een ontbijt, een lunch of een maaltijd voor thuis.

Klanten worden vlug en vriendelijk geholpen bij AH to go; een kwestie van goed organiseren en aangeboren snelheid. Zit dat ook in jou?

Dan pas je in ons team.

Ben jij de aanvoerder van ons team?

Word coördinator bij AH to go : dé bijbaan met volop verantwoordelijkheid en afwisseling. AH to go is een kleine winkel op de leukste locaties.

Jij bent het gezicht naar klanten, je zorgt dat de winkel er goed uit ziet en iedereen zijn werk goed kan doen, ook tijdens afwezigheid van de Storemanager.

De hectiek, de snelheid en de afwisseling, dat is het leukste aan werken bij to go’! In AH to go winkels doen we er alles aan om klanten snel te helpen.

Het ene moment beantwoord je een vraag van een klant, vervolgens sta je bij de bake-off afdeling om het bakplan op te volgen.

Zo ben je in de hele dag in de winkel aan het werk en heb je contact met klanten en collega’s. Afwisselend werk dus. Je dag vliegt voorbij.

Je kunt deze baan ook uitstekend parttime doen, bijvoorbeeld naast je school of studie. Dat is bovendien goed verdienen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier