Lifeguard / Toezichthouder
MijnGemeenteDichtbij
Gemeente Venlo, NL
3 dagen geleden

Ben jij de drijvende kracht in Venlo als lifeguard / toezichthouder?

werktijden in overleg, minimaal 5 uur)

Team Buitendienst en Beheer Sportexploitatie

zorgt ervoor dat mensen lekker kunnen genieten en sporten in een mooie en schone omgeving. Zo exploiteren en beheren we binnensportvoorzieningen zoals sporthallen, gymzalen en zwembad.

Een van deze complexen is Zwembad de Wisselslag in Blerick. In het zwembad worden zwemlessen verzorgd en er is er een uitgebreid aanbod aan doelgroepactiviteiten o.

a. meer bewegen voor ouderen, baby- peuter- en kleuterzwemmen, aquatrimmen en aquasportief. Ook is er vrij zwemmen en banen zwemmen onder toezicht.

Bij het zwembad zijn 18 medewerkers werkzaam. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het verzorgen van de zwemactiviteiten, de werkzaamheden aan de balie en het onderhoud.

Als lifeguard / toezichthouder bij zwembad de Wisselslag..

 • Houd je actief toezicht op de zwemmers;
 • signaleer je onveilig en ongewenst gedrag en neem hierop maatregelen;
 • ben je alert en kun je snel handelen in noodsituaties;
 • ben je goed in de omgang met kinderen en volwassenen;
 • pak je onderhoudswerkzaamheden op.
 • Heb jij het in je? Als lifeguard / toezichthouder vragen wij van jou

 • Je bent (bijna) 18 jaar of ouder en je houdt van zwemmen en water
 • Je hebt een diploma lifeguard / toezichthouder en EHBO
 • Heb je nog geen diploma maar wil je graag beide opleidingen volgen? Geen probleem! Wij betalen je opleiding.
 • Je kunt zonder problemen een verklaring omtrent gedrag aanvragen
 • Onmisbare competenties voor deze functie zijn

 • Mondelinge vaardigheden
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
 • Dit is wat wij bieden :

 • Minimaal € 14,00 per uur (via een payroll constructie)
 • Bepalen we je werkuren in overleg, met een minimum van 5 uren per week
 • Ga je de opleiding tot lifeguard / toezichthouder en EHBO volgen? Dan starten deze (onder voorbehoud) op vrijdagavond 21 oktober
 • Heb je doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld zweminstructeur.
 • Venlo is

  een stad waar je makkelijk verliefd op wordt. Venlo kiest namelijk voor kwaliteit van leven. Je kunt er volop genieten. Van de levendige binnenstad, het gevarieerde culturele leven met theaters, poppodia, bioscopen en topevenementen als Venloop en Zomerparkfeest.

  Ook hoor je er snel bij in Venlo; de meer dan 100.000 inwoners zijn doeners, samen zorgen ze voor een rijk verenigingsleven en een volle activiteitenkalender.

  En in Venlo kun je jezelf goed ontwikkelen. De stad heeft een breed aanbod aan mbo-, hbo- en wo-opleidingen, is aanjager van de duurzame economie en kent met de Brightlands Campus Greenport Venlo een unieke verzameling bedrijven die samen met wetenschappers en studenten werken aan de voeding van de toekomst.

  Dat maakt Venlo een stad van kansen en mogelijkheden, van gezonde groei én van goed leven. Een stad om van te houden!

  Werken voor

  Venlo is werken aan je eigen kwaliteit van leven. Je werkt namelijk voor mensen die je iedere dag tegenkomt, aan projecten die letterlijk om de hoek liggen.

  Je kunt echt een verschil maken voor inwoners. Dat geeft voldoening. Het werk is boeiend, de opgaven zijn uitdagend en je werkt met veel verschillende partijen samen, aan deze en aan de overkant van de grens met onze Duitse partners.

  Wij zoeken betrokken medewerkers die resultaten boeken op een slimme manier. Dit betekent dat je goed bent in je vak en begrijpt wat de omgeving vraagt.

  Samen met collega’s en anderen bedenk je daarvoor zo eenvoudig mogelijke oplossingen. Je houdt van duidelijke afspraken, korte lijntjes, neemt verantwoordelijkheid, ziet kansen en vindt het leuk om net dat beetje extra te doen.

  Krijg je daar energie van, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

  Is dit jouw baan?

  We begrijpen dat je misschien meer wilt weten over deze vacature voordat je solliciteert. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Peter Knoops, coördinatorzwembad de Wisselslag ( 06-25637281) en bij vragen over het proces met Dirk Lathouwers (HR-adviseur) ( 06-1962 0062).

  Wil jij meer weten over hoe het is om bij de gemeente Venlo te werken? Kijk dan op Banenpleinlimburg.nl.

  Heb jij interesse in deze vacature, reageer dan uiterlijk 18 september 2022 door het uploaden van jouw motivatie en CV via de Solliciteer’ button.

  De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 oktober 2022 in de avonduren. De arbeidsvoorwaardengesprekken zijn gepland op maandagochtend 10 oktober.

  Wij vragen je om alvast rekening te houden met deze datums.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier