Associate Specialist Manufacturing Engineer
MSD
Molenstraat, Oss, Netherlands
1 dag geleden

Job Description

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor ondersteuning, continuïteit en beschikbaarheid van productiesystemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Oss zijn wij op zoek naar een

Associate Specialist Manufacturing Engineer

Als Associate Specialist Manufacturing Engineer ben je verantwoordelijk voor ondersteuning, continuïteit en beschikbaarheid van productiesystemen.

Tevens draag je bij aan een aantal veelzijdige en uitdagende projecten binnen diverse productieafdelingen. Je bent verantwoordelijk voor technische documentatie, installatie, configuratie en testen van nieuwe en gemodificeerde automatiserings systemen in samenwerking met externe partners.

Je levert jouw kennis en expertise op gebied van Automation en IT aan de diverse projectteams en afdelingen.

Human Health Division

Onze Human Health Division handhaaft een ideologie van patient first, profits later . De organisatie bestaat uit Sales-, Marketing-

Market Acces, Digital Analysis en Commercial professionals die allemaal even gepassioneerd zijn over hun rol bij het wereldwijd leveren van onze geneesmiddelen aan onze klanten.

Jouw profiel

 • Een afgeronde Technische MBO opleiding (bijv. Industriële Automatisering);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de Automatisering als Software / PLC / SCADA Engineer;
 • Kennis van systemen zoals Siemens S7, GE iFix, SCADA, Vision, Visual Basic, C++, SQL of vergelijkbare pakketten;
 • Ervaring met XP, Windows 7, 10 en (Industriële) netwerken;
 • Kennis van Data Integrity requirements;
 • Je toont overtuigingskracht en proactiviteit;
 • Kennis van Lean / MPS principles (A3 / RCA / TIER);
 • Service / klantgericht optreden en een go-see houding;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
 • Wij bieden

  Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent.

  Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.
 • Wie we zijn

  Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als Merck in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als MSD in Europa, het Midden-

  Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

  Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier.

  We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

  In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

  Waar we naar zoeken

  Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen.

  Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie.

  Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier