Pedagogisch medewerker kinderopvang KDV parttime 28-32 uur
Junis Kinderopvang
Boskoop, NL
3 dagen geleden

Heb jij een hart voor kinderen en een hoofd vol creativiteit?

Junis Kinderopvang zoekt een :

Pedagogisch medewerker kinderopvang KDV Aquarel in Boskoop (28-32 uur, parttime)

Stimuleer jij als pedagogisch medewerker kinderen zich spelend te ontwikkelen en in een veilige omgeving tot bloei te komen?

Moedig jij kinderen aan om te worden wie ze zijn? Bij Junis Kinderopvang draait het om ontwikkeling, beweging en samenwerken.

Elke dag staat in het teken van groei. Dat betekent dat wij met beide benen in de wereld staan, met onze blik op de toekomst.

Is dat een dynamiek die bij jou past?

In zijn onderwijs en kinderopvang samen onder één dak gevestigd. Voor KDV Aquarel zijn we op zoek naar een enthousiaste Pedagogisch medewerker.

Je biedt kinderen een veilige en huiselijke sfeer. Daarnaast biedt je samen met de collega activiteiten aan die aansluiten bij de behoefte van het kind en verzorg je een goede overdracht naar ouders.

De groep is een verticale groep van maximaal 16 kinderen.

Deze vacature komt beschikbaar omdat we groeien en we een nieuwe groep openen. Het is daarom belangrijk dat je al ervaring hebt in de kinderopvang.

Daarnaast vragen wij 4 dagen beschikbaarheid, welke in overleg worden afgestemd. Je werktijden zijn tussen 7 : 00 en 18 : 30 uur.

Waarom kiezen voor Junis Kinderopvang?

 • Werken bij Junis is werken aan de toekomst, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s;De medewerkerstevredenheid is zeer hoog;
 • Junis is aangesloten bij PPINK, de beroepsvereniging voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang;Als pedagogisch medewerker verdien je volgens schaal 6 van de CAO Kinderopvang tussen de €2128,- en €2899,- bruto per maand o.

  b.v. een 36-urige werkweek;2% eindejaarsuitkering;210 vakantie-uren per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek;Wij investeren in ontwikkeling zoals o.

  a. pedagogische kwaliteit en interessante workshops gedurende het jaar.

  Jij bent

 • Een professionele pedagogisch medewerker, een opvoedpartner, die zich blijft ontwikkelen;Gericht op écht contact maken met de ander;
 • In bezit van een erkend diploma voor werken als pedagogisch medewerker op het KDV zoals spw, pw of onderwijsassistent. Klik hier voor een overzicht van de opleidingen.

  Het zijn er meer dan je denkt!Parttime inzetbaar voor 28-32 uur per week.

  Jij draagt bij aan

  De dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op jouw KDV groep;Een pedagogisch klimaat waar we trots op zijn.

 • Klik hier voor meer informatie;De invulling van een uitdagend activiteitenprogramma op het gebied van cultuur, sport, creativiteit, kunst, natuur en koken;
 • Actief contact met de ouders om te laten weten wat het kind meemaakt en hoe het zich ontwikkelt.

  Voel jij je aangesproken door deze vacature? Solliciteer dan direct online!

  Solliciteer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier